Media

Veste mare pentru fanii Vocea României. Ce se întâmplă cu show-ul după doi ani de pauză

După un an de pauză, unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune din România își redeschide porțile pentru un nou sezon ce se anunță a fi spectaculos. Vocea României revine la Pro tv cu un suflu noi și multe surprize pentru fanii telespectatori.

Pregătiri pentru Vocea României – sezonul 10

Au început preselecțiile pentru sezonul 10 de Vocea României. Show-ul preferat al românilor va fi difuzat anul acesta, după o pauză în care nu s-a filmat din cauza condițiilor epidemiologice. La fel ca și în ceilalți ani, în sezonul cu numărul 10 sunt așteptați toți cei care au calități vocale și vor să iasă în lumina reflectoarelor, să se facă remarcați.

Toți cei care iubesc muzica, cred în vocea lor și au încrederea că trebuie să fie văzuți de întreaga țară sunt căutați! Căutările au început deja pe vocearomaniei.protv.ro, iar cei care își doresc să fie ascultați pot completa formularul de înscriere, anunță Pro Tv.

Veste mare pentru fanii Vocea României. Când începe sezonul 10

Câștigători Vocea României

Prima ediție Vocea României a fost difuzată în 2011, pe 27 septembrie. Ei sunt câștigătorii din cele nouă sezoane de până acum: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan.

Premiul cel mare constă în suma de 100 000€, obținută prin sponsorul Telekom și un contract cu Universal Records.

Fiind bazată pe competiția muzicală The Voice of Holland, emisiunea a fost creată de producătorul de televiziune olandez John de Mol și face parte din franciza internațională The Voice.

Câștigătorul este desemnat prin votul publicului, dar până atunci, în primele etape, puterea stă în deciziile juraților.

Ultima dată, Vocea României s-a văzut în 2019, cu juriul format din Irina Rimes, Smiley, Tudor Chirilă și Horia Brenciu. În 2020, din cauza condițiilor sanitare, filmările pentru sezonul cu numărul 10 al show-ului de talente Vocea României, au fost oprite. În 2020, emisiunea a fost scoasă din grila Pro tv și înlocuită de Masked Singer, iar în 2021, în locul show-ului a fost difuzat SuperStar.

Iată că acum, la început de an, Pro tv dă vestea cea mare fanilor Vocea României. Deja s-a dat start preselecțiilor. Cel mai probabil noul sezon va fi difuzat în toamna acestui an.

Comments are closed.