Știri externe

Veste șoc în lumea fotbalului. S-a sinucis la 38 de ani

O veste șoc din lumea fotbalului. Fotbalistul Williams Martinez s-a sinucis! Avea 38 de ani și nimeni nu știe de ce a recurs la acest gest extrem. Martinez a evoluat în Anglia, Franța și America de Sud.

A murit Williams Martinez. Fotbalistul și-a pus capăt zilelor

Martinez era fundaș central legitimat la Villa Teresa, echipă din liga secundă din Uruguay. Acesta s-a sinucis sâmbătă, 17 iulie.

Nu se cunosc motivele pentru care a recurs la acest gest extrem. Vestea tristă a fost dată de către agenția EFE.

Regretăm profund și suntem șocați de moartea jucătorului uruguayan Williams Martínez. Condoleanțele pentru familia și prietenii săi, a transmis, pe Twitter, Federația Uruguayană de Fotbal.

Lunga sa carieră de mai bine de 20 de ani, îl condusese, după West Bromwich Albion, în Anglia, la L1 în 2008 (7 jocuri cu Valenciennes), apoi la L2 în sezonul următor, unde a jucat 17 jocuri cu Reims, antrenat apoi de Luis Fernandez.

Fundașul uruguayan Williams Martinez, în vârstă de 38 de ani, și-a luat viața sâmbătă. Selectat o dată pentru echipa națională, încă mai juca în divizia secundă uruguayană, în clubul de la Villa Teresa.

El a ratat ultimele jocuri ale echipei sale după ce a fost diagnosticat cu coronavirus și nu a mai putut juca din iunie.

Toți cei care l-au cunoscut au primit cu greu vestea morții lui Martinez

Colegii lui și toți cei care l-au cunoscut și l-au admirat sunt șocați de vestea că fotbalistul și-a pus capăt zilelor.

În semn de doliu, în memoria sa, Liga Națională a decis, la cererea asociației de jucători, să suspende competițiile și antrenamentele campionatelor sale profesionale din acest weekend.

Îți voi simți lipsa, frate drag. Te iubesc foarte mult, a scris pe rețelele de socializare și fratele său și fostul jucător profesionist, Edgar Martinez.

Williams Martinez  a ales să moară de Ziua Națională pentru Prevenirea Suicidului în Uruguay.

Comments are closed.