Media

Vești bune de la Cristina Cioran. Ce face Ema, fiica ei născută prematur

Din fericire, Cristina Cioran vine cu vești bune de la maternitate. Micuța Ema, fiica ei născută la șapte luni, este mai bine, se întărește, iar proaspăta mămică este optimistă. Cristina le-a mulțumit oamenilor care i-au trimis mesaje de felicitare și încurajare. Ea a spus că toate acestea o ajută mult pentru că știe astfel că oamenii sunt cu gândul la ea și la micuța ei.

Cum se simte micuța Ema, fetița Cristinei Cioran

Într-o postare pe Instagram, Cristina Cioran a spus că Ema este bine, se întărește și că le mulțumește tuturor celor care le-au transmis încurajări.

Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru toate încurajările voastre! Mă ajută enorm să știu că sunteți cu gândul la noi! Ema e bine, se întărește!, a anunțat Cristina Cioran.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Cioran (@kikicioran)

Vedeta de televiziune a născut prematur, la 7 luni. Cristina Cioran a anunțat duminică faptul că a născut și i-a rugat pe cei care o urmăresc pe Instagram să se roage pentru fiica ei. Ulterior a revenit și a spus că bebelușa este bine și că respiră singură.

În tot acest timp, în tensiune maximă a stat și logodnicul Cristinei Cioran care nu a putut să ajungă la ele, din cauza condițiilor pandemice.

El a declarat că iubita lui era programată în septembrie la operația de cezariană, pe care urma să o facă la o clinică privată. Când au început contracțiile, el a chemat Ambulanța care a transportat-o pe Cristina la Spitalul Municipal, acolo unde se află și în acest moment.

Cristina Cioran: nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naște la 44 de ani

Cristina Cioran a spus că singura teamă pe care a avut-o a fost cu privire la păstrarea sarcinii în condiții perfecte.

Fac cezariană, pentru că am un fibrom. Doamna doctor mă sună zilnic. Dar eu sunt foarte emotivă, irascibilă în perioada asta. Mă frământă, pentru că nu știu dacă o să mă descurc cu plânsetele copilului. Mă simt ca un butoiaș care se rostogolește. Mi s-au umflat și picioarele de câteva zile, spunea Cristina într-un interviu, înainte să nască.

Proaspăta mămică primește sute de mesaje de susținere din partea fanilor de pe Instagram, între care și de la femei care au fost în situația ei, au născut prematur, dar totul s-a terminat cu bine.

Comments are closed.