Magazin

Vești bune! Horoscop 25-31 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 25-31 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Zilele complicate, cea de marți – pentru a ne rezolva probleme din familie și pentru a elimina vechi complexe care nu ne lasă acum să dăm tot ce avem mai bun, și ziua de sâmbătă – dacă întârziem în inițierea unor proiecte care ar avea succes, ne codim sau nu câștigăm încrederea în noi.

Horoscop 25-31 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, săptămâna se anunță încă de la început sub semnul comunicării. Luni e o zi în care pot face drumuri, vizite sau au tot felul de diligențe de rezolvat, acte de tot felul sau poartă discuții unde simt că, de fapt, sunt supuși unor teste. Răspunsurile sunt sincere și rămâne să analizeze mai departe, marți și miercuri efectele acestor discuții, opinii pe care le-au transmis. Discuțiile cu familia pot fi și ele importante și răscolitoare emoțional. Luna nouă, însă, le dă din nou curaj, astfel încât joi, vineri și sâmbătă sunt foarte încrezător că ceea ce își propun să facă trebuie făcut și nu poate fi altfel rezolvat decât așa cum au gândit.

Horoscop 25-31 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, săptămâna începe cu o preocupare pentru bani luni, bani care sunt mai curând isteț investiți sau caută niște modalități prin care ar putea să sporească banii. Este o preocupare toată prima jumătate a săptămânii, se pot consulta mai ales marți și miercuri cu alte persoane de la care așteaptă niște date pe care ei nu le-au descoperă, fac investigații, lucruri care nu merg, astfel încât de la Luna nouă, de joi încolo, sunt hotărâți să ia măsuri radicale, să amendeze persoanele care n-au fost oneste până acum, pe care le-au simțit că le-au trădat încrederea. Discuții și în familii, pentru a se pune toată lumea acolo unde este locul.

Horoscop 25-31 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, săptămâna aduce la începutul ei preocupări pentru a le ieși proiectele și a-și vedea interesele și fac tot felul de aranjamente mai mult financiare, marți și miercuri, preocupați de banii lor pe care vor să-i sporească sau să se descurce într-o situație jenantă în care se află în acest moment și reușesc, dacă stau și observă mai bine cadrul. Nu se grăbesc să ia decizii sau să facă investiții și observă ce se întâmplă și în jurul lor. Luna nouă poate aduce noi alianțe, noi prietenii sau nou public, o masă de oameni cu care pot colabora, astfel încât să își propage ideile și abilitățile.

Horoscop 25-31 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, este o săptămână în care, marți și miercuri în special, le pune în valoare gândirea emoțională sau proiectele emoționale, trebuie să implice cu tot sufletul, să creadă, să simtă. E nevoie să simtă că lucrurile pe care le fac sunt bune, nu doar să știe, nu doar să le calculeze, ci și în inima lor, în sufletul lor să simtă că ele sunt cele potrivite în acest moment. Se pot baza pe prieten sau pe aliați sau pe persoane de la care se pot inspira în activitățile pe care le desfășoară. Luna nouă vine în zona banilor, așa că pot câștiga bani, și faimă, și reputație, dacă nu ezită și dau drumul la lucrurile pe care le-au gândit, având mai mult prieteni decât oameni din familie, colaboratori și aliați.

Horoscop 25-31 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, este o săptămână în care aduce la început, luni încredere în ei și multă comunicare cu cei din jur. Parcă încearcă să îi convingă pe ceilalți de lucrurile pe care vor să le facă, pentru că unii pot fi șocați și surprinși. Pot lua decizii radicale în această săptămână, mai ales la Lună nouă, decizii care de azi pe mâine pot schimba cu totul firul unui drum, unui destin și pot face asta mai ales dacă intră în conflict cu autoritățile sau cu persoane care vor să se impună, pentru că au un ideal pe care îl urmează, despre care vorbesc cu toată lumea, îl știe și nu îl trădează.

Horoscop 25-31 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, săptămâna este marcată de relații sociale, proiecte mari în care sunt implicate mai multe persoane și de legăturile cu aceste persoane depinde cumva mulțumirea și succesul lor. Luna nouă este fixată într-o zonă a colectării de rod de pe urma unei munci depuse foarte multă vreme sau a unor calități pe care le-au dovedit în surdină foarte mult timp. Și acum, ceilalți observă lucrurile grozave pe care le-au făcut și când nu mai aveau nicio așteptare pentru ele vin niște recompense, dar în tot cazul, succesul lor depinde de recunoașterea celorlalți și de buna colaborare cu ceilalți. Călătoriile e bine să fie foarte atent pregătite sau amânate.

Citește în continuare pe Antena 3

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.