Media

Vești despre Benone Sinulescu. Medicii au făcut anunțul despre starea maestrului

Vești despre maestrul Benone Sinulescu. A trecut mai bine de o săptămână de cânt artistul a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău și a căzut în casă. Primele informații despre incident nu anunțau ceva bun, dar iată că Nea Beni este puternic și luptă să treacă peste această cumpănă din viața lui.

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Directorul medical al Spitalului Județean Arad a făcut precizări importante despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Acesta a declarat că artistul este stabil și va mai rămâne în spital pentru că, în continuare, i se fac investigații.

La acest moment nu este în discuție o intervenție chirurgicală, iar starea artistului nu s-a înrăutățit de la depunerile de pe carotide, ci din cauza altor afecțiuni cu care se confruntă maestrul.

Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști nu au pus…Nu au pus încă în discuție o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală, a declarat Lenuța Timiș, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Arad.

Și profesorul Anton Hadăr, un apropiat al maestrului Benone Sinulescu a făcut declarații despre starea de sănătate a artistului. Acesta a spus că Nea Beni este vesel, comunică, face glume cu personalul medical și se ține puternic.

Carmen Harra – previziuni despre Benone Sinulescu

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a făcut previziuni despre maestrul Benone Sinulescu. Ea a spus că artistul va depăși această perioadă grea și își va reveni. Potrivit spuselor clarvăzătoarei, Nea Beni are puterea, dată fiind codificarea lui divină, să treacă peste această încercare în următoarele săptămâni, maxim trei luni.

Comments are closed.