Media

Vești dureroase! Un actor celebru suferă de demență: “Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut!

În ultima perioadă am primit tot mai multe vești rele despre persoane cunoscute, actori și artiști îndrăgiți. De data aceasta, aflăm că un actor extrem de celebru suferă de demență și starea lui este din ce în ce mai gravă. Chiar dacă fizic este mai bine, din punct de vedere mental a început să aibă mari probleme.

Jack Nicholson suferă de demență

Jack Nicholson este unul dintre cei mai iubiți actori internaționali. A jucat într-o mulțime de producții și se poate lăuda cu roluri importante. Ajuns la vârsta de 84 de ani, se pare că problemele au început să apară. Deși spunea că este cât se poate de bine și nu are complicații, se pare că memoria este cea mai afectată parte la marele actor.

Persoanele care îl cunosc și știu care este situația spun despre Jack că ar suferi de demență și că ar avea mari probleme în acest sens, după ce a dat mai multe semne, uitând, spre exemplu, multe replici. Deși fizic ar fi bine pentru vârsta lui, mintea i-ar da bătăi de cap. Cei care îl cunosc sunt îngrijorați pentru el și spun că este trist că își petrece finalul vieții așa.

”Jack are probleme de memorie şi nu-şi mai poate aminti replicile care i-au fost ceruteComunitatea Mulholland Drive este destul de strânsă şi toţi sunt îngrijoraţi de starea lui. Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut.Este într-adevăr trist să vezi un actor atât de talentat, precum Jack, sfârşind în acest mod”, spun apropiații.

Actorul nu recunoaște că are demență

S-a mai vorbit despre acest subiect, dar actorul a refuzat să recunoască. El explica atunci că stă foarte mine din punct de vedere mental și că nu se pune problema să uite lucruri. Mai mult, Jack Nicholson ar fi ales atunci să recite în fața apropiaților din Hamlet pentru a le demonstra că greșesc.

Actorul s-a retras încă din anul 2018 din lumina reflectoarelor și trăiește în liniște la conacul său din Beverly Hills, California. Apropiații spun că Jack Nicholson nu se descurcă mai deloc singur și are mereu nevoie de ajutorul celor două fiice ale sale, care îl supraveghează mereu și sunt acolo pentru el.

De-a lungul carierei, a adunat 12 nominalizări la Oscar: 8 pentru cel mai bun actor în rol principal și 4 pentru rolurile secundare. Cât despre averea lui Jack, a fost estimată la peste 400 de milioane de dolari. În plus, este colecționar de artă contemporană. Operele sale au fost cotate la o valoare de peste 100 de milioane de dolari.

Comments are closed.