Știri

Vești groaznice pentru români: rămân fără apă!

Românii au primit în ultima vreme o mulțime de vești rele în ceea ce privește mai ales scumpirile din țară. Autoritățile vin acum cu vești proaste pentru românii care locuiesc la bloc și de luna viitoare vor avea parte de o problemă majoră.

Românii rămân fără apă

Autoritățile vin cu vești proaste pentru românii care locuiesc la bloc. Mai exact, de la data de 1 August, aceștia rămân fără apă caldă pentru o perioadă nedeterminată de timp. Sunt vizați doar cei care locuiesc la bloc și, mai exact, locuitorii din Ploiești.

Vezi și: Premierul României, alertă pentru toată țara! Seceta face ravagii, iar apa potabilă trebuie consumată responsabil

Autoritățile spun că în această situație se află 55 de mii de apartamente, pentru că de la 1 August se vor face mai multe reparații care implică și oprirea apei calde. Nu se știe exact cât va dura această problemă, dar Termoficare Prahova SA a pus câteva afișe care indică faptul că lipsa apei se va simți în următoarele 30 de zile.

Doar clienții acestei firme sunt vizați, ceea ce înseamnă că cei care lucrează cu centralele 23 August și Bucov nu vor avea probleme cu apa caldă.

Fără apă caldă și în Capitală

Bucureștenii au deja de mult timp o problemă serioasă atât cu încălzirea, cât și cu apa caldă. S-au confruntat cu aceste două situații în ultimii ani, mai ales pe timpul iernii. Se pare că lucrurile nu se schimbă nici acum și urmează o altă lovitură pentru locuitorii capitalei.

Liserul PSD Sector 1, Petre-Florin Manole, a anunțat că peste 15.000 de apartamente din Sectorul 1 vor rămâne fără apă caldă de la 1 August, după ce primarul ar fi blocat o investiție importantă în acest sens. Din același motiv, vor intra în șomaj tehnic și peste 90 de angajați ai CET Grivița, conform liderului.

„Primarul Sectorului 1 lasă fără apă caldă, de la 01 august 2022, peste 15.000 apartamente. Începând cu data de 01 august 2022, din vina exclusivă a Primarului Sectorului 1 Clotilde Armand, S.C. CET GRIVIȚA SRL nu mai poate livra agent termic, lăsând fără apă caldă și fără căldură locuitorii Sectorului 1!

Neîndeplinirea atribuțiilor prevăzute de lege de către Primarul Sectorului 1 Clotilde-Marie-Brigitte Armand va duce și la intrarea în șomaj tehnic a peste 90 de salariați ai SC CET GRIVIȚA SRL.“, a afirmat oficialul.

Comments are closed.