Media

Vești proaste despre Alexandru Arșinel. Maestrul va fi operat de două ori

În ultimele zile s-a tot zvonit că actorul Alexandru Arșinel are probleme de sănătate și că a necesitat internarea în spital. Din nefericire s-a dovedit că aceste zvonuri au un substrat real pentru că maestrul a confirmat că are probleme.

Maestrul Alexandru Arșinel va fi operat

Într-o intervenție telefonică pentru Antena 3, Alexandru Arșinel a declarat că este în spital și că va fi supus unei noi intervenții chirurgicale. Actorul în vârstă de 82 de ani va fi operat pe cord deschis în cursul acestei săptămâni. În cursul zilei de miercuri, 17 noiembrie îi va fi montat un aparat la inimă pentru a-i monitoriza pulsul. Ulterior, într-o altă zi va avea loc intervenția propriu-zisă la inimă. Din nefericire, veștile despre starea de sănătate a maestrului nu sunt dintre cele mai bune.

Nu sunt bine, urmează azi să fiu operat pentru ca să mi se instaleze un aparat care pulsează și zilele următoare să fie intervenția la inimă. Deci nu sunt bine. E o prelungire a situației, din cauza problemelor anterioare, a declarat Alexandru Arșinel, la Antena 3.

Alexandru Arșinel vrea să facă sărbătorile de iarnă acasă

Actorul nu a vrut să mai amâne operația, în speranța că totul va decurge cum trebuie și el va putea reveni în sânul familiei. Maestrul își dorește se petreacă sărbătorile de iarnă acasă, la Sinaia și este optimist în privința operației la care va fi supus. Problemele par că se țin scai de marele actor care a petrecut foarte mult timp în spital, mai ales în ultimul an.

În urmă cu câțiva ani, marele actor a trecut printr-un transplant de rinichi și de atunci, problemele de sănătate s-au ținut scai de Alexandru Arșinel. Acesta a spus că nu se dă bătut în fața lor și speră să revină cât mai repede pe scenă. Într-un interviu la Tvr 2, maestrul a recunoscut că îi este foarte dor de Stela Popescu, buna sa prietenă și colegă de scenă.

Alexandru Arșinel este directorul Teatrului de revistă Constantin Tănase din București.

Comments are closed.