Știri

Vești proaste despre Simona Halep. Sportivei i s-a făcut rău la Washington

Vești proaste despre Simona Halep. Sportiva a trecut prin clipe grele la Washington, în timpul meciului cu rusoaica Anna Kalinskaia, locul 71 WTA. Halep a abandonat la scorul de 7-5, 2-0 pentru rusoaică, după ce a acuzat o stare de rău.

Momentul în care Simonei Halep i s-a făcut rău

Sportiva româncă a fost nevoită să abandoneze meciul. La 4-1 Simona Halep a chemat medicul, acuzând o stare de rău. Ulterior adversara sa Kalinskaia a solicitat intervenția medicului pentru o problemă la gleznă. Simona Halep a reuşit să o egaleze pe Kalinskaia la 5, dar în cele din urmă a pierdut primul set, scor 5-7, după 55 de minute de joc.

În setul doi, la scorul de 2-0 pentru Kalinskaia, Halep a cerut din nou intervenţia medicului, care i-a pus prosopul cu gheaţă în jurul gâtului şi i-a dat vitamine. E a decis să abandoneze în cele din urmă, după 63 de minute de joc.

Pentru prezenţa în turul doi la Washington, Halep va primi 30 de puncte WTA şi 4.100 de dolari.

Halep a abandonat meciul cu Anna Kalinskaya de la Washington

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Simonei Halep i s-a făcut rău din cauza căldurii. Simona Halep (România, 16 WTA) a abandonat meciul cu Anna Kalinskaya (Rusia, 71 WTA) din optimile turneului la Washington, la scorul de 5-7, 0-2. Sportiva a trebuit să abandoneze, fiind deshidratată.

Pentru ea urmează turnee mult mai importante, din seria WTA 1000, la Toronto și Cincinnati, după care va juca la Grand Slam-ul de la US Open.

Simona Halep a atins prima poziție în clasamentul mondial WTA, în două rânduri, între 2017 și 2019. A ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului. Halep a încheiat anii 2017 și 2018 pe primul loc în lume în clasamentul WTA. În prezent se află pe locul 16 mondial.

Comments are closed.