Media

Victor Slav, totul despre iubita lui. Cum se înțeleg cei doi: „Este un model de femeie”

Victor Slav este unul dintre cei mai râvniți burlaci. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu  are mare succes în plan profesional, dar a suferit ceva dezamăgiri în plan amoros. Totuși, acum trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de o femeie extrem de frumoasă, de care este foarte mândru.

Victor Slav iubește de doi ani

Victor Slav a fost mereu rezervat când a venit vorba despre viața personală. Niciodată nu i-a plăcut să-și expună viața personală și nu a vorbit prea mult despre aspecte sensibile. Nici măcar când a divorțat nu a făcut declarații, dar se pare că acum este îndrăgostit și profită din plin de atenția presei.

Victor Slav a fost surprins de mai multe ori în prezența unei domnișoare și a publicat imagini cu subînțeles, dar abia acum a decis să spună lucrurilor pe nume. Victor Slav este mai fericit ca niciodată. Acesta și-a găsit liniștea alături de Selina și vorbește deschis despre relația lor.

Prezentatorul TV recunoaște că au încercat să se ferească de ochii lumii pentru a scăpa de bârfe și răutăți, mai ales că Selina nu își dorește deloc să apară în public. Victor Slav este foarte mândru de iubita lui, pe care o consideră un model pentru alte femei și îi este și recunoscător pentru faptul că îl ajută mult la restaurantul pe care îl deține.

„Sunt îndrăgostit şi de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi pubicului larg’, a declarat Victor Slav, pentru Click.

Cei doi au început să se afișeze și la evenimente împreună, semn că relația lor este cât se poate de serioasă. Mai mult, el spune că iubita lui se înțelege foarte bine și cu fiica sa, Sofia. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu spune despre Selina că este o persoană cu mare lipici la copii și nici cea mică nu i-a scăpat.

Comments are closed.