Media

Victoria Răileanu, luptă grea cu depresia! Cât de mult a suferit actrița din Vlad după divorț

Victoria Răileanu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țară. Participarea în serialul Vlad i-a adus și mai mare faimă, având în vedere că producția a fost cu adevărat un mare succes. Deși profesional îi merge bine, în plan personal nu excelează și se pare că și depresia a lovit-o.

Victoria Răileanu a fost în depresie

Victoria Răileanu a fost căsătorită cu actorul Conrad Mericoffer. După 7 ani de căsnicie, cei doi au divorțat în anul 2019, pentru că problemele au intervenit între ei. Actrița a fost devastată de durere de când familia i s-a destrămat și suferința a dus-o la depresie.

Ea a decis să vorbească despre această experiență pentru a închide gura tuturor celor care cred că este ușor să treci printr-un divorț. Ea mărturisește că nu a vrut să vorbească cu nimeni despre problemele pe care le-a avut și a vrut să fie discretă, dar și-a dat seama că îi poate ajuta pe ceilalți cu sfaturile ei.

Victoria Răileanu, actrița din serialul Vlad, recunoaște că s-a ascuns pentru că nu avea curaj să se afișeze cu această imagine, când toată lumea o știa plină de viață, curajoasă, o femeie care nu renunță. Cu toate acestea, depresia a lovit-o, în ciuda atitudinii sale puternice.

„Ideea este să vorbim despre asta, să normalizăm chestia asta, pentru că sunt atât de mulți oameni care trec prin depresie și știu, că am fost acolo. Am fost în punctul de maxim down, de cădere îngrozitor de mare în care te închizi, pentru că nu e frumos, pentru că oamenilor nu le place să te arăți așa, pentru că te gândești că nu o să fii acceptată așa.”, a declarat Victoria.

Victoria Răileanu și fostul soț au rămas prieteni

Victoria Răileanu și actorul Conrad Mericoffer au divorțat în anul 2019, după șapte ani de mariaj. Chiar dacă cei doi au păstrat secretul rupturii relației mult timp și au fost discreți pentru a nu-l afecta pe băiețelul lor, a vorbit despre ce s-a întâmplat între ei.

Victoria recunoaște că între ei au intervenit anumite probleme peste care nu au mai putut trece. Nu se pune problema, însă, despre infidelitate, despre o a treia persoană în relația lor.

Actorul a declarat că a rămas în relații bune cu fosta lui soție și colaborează pentru creșterea copilului lor. Au custodie comună și cel mic stă la amândoi.

Comments are closed.