Media

Victorina Matveev, mărturisire șoc pe Instagram. Ce a recunoscut concurenta Chefi la Cuțite

Emisiunea culinară „Chefi la cuțite” este acum la sezonul 9. Probleme din concurs devin tot mai grele, iar concurenții sunt tot mai încrâncenați să câștige etapă după etapă. Printre cei care s-au remarcat mereu la probele individuale din duelurile Chefi la Cuțite se numără Victorina Matveev, din echipa verde, condusă de Chef Sorin Bontea.

Una dintre cele mai ambițioase concurente din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a prezentat mereu farfurii impresionante, cu un gust unic, punctate de chefi cu cele mai mari note.

Victorina Matveev, o polițistă cu o pasiune imensă pentru patiserie și cofetărie

După ce a reușit să treacă peste probele din bootcamp cu bine, concurenta a ajuns în echipa verde condusă de chef Sorin Bontea, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Victorina Matveev s-a făcut imediat remarcată prin felul său ambițios, dar și prin modul în care a încercat să demonstreze că este pricepută la mai toate rețetele. Victorina Matveev s-a certat adesea cu ceilalți colegi din echipă, pentru că a făcut ce a considerat ea că este mai bine pentru battle.

„Mă urăște multa lume, dar eu le mulțumesc frumos și continui să trăiesc cu zâmbetul pe buze… Oricum nu-i nimeni perfect, am vrut mereu să dramatizez situațiile… Și uite că poate am stârnit multa neplăcere… Mă iertați, dacă se poate… Iar cei care mă susțin și apreciază, vă sărut mânuțele și vă mulțumesc frumos pentru tot”, a fost dezvăluirea complet neașteptată făcută de Victorina Matveev de la „Chefi la cuțite”.

Ala cum era de așteptat, postarea a făcut senzație și a adunat mai bine de o mie de reacții și zeci de comentarii din partea urmăritorilor săi de pe Instagram.

„Vă ador❤️❤️”, „Brava, Victorina….. Mereu capul sus 👏”, „Esti simpatică, Victorina! Yuhuuuu!😂❤️❤️!”, „Sunteți uneori destul de încăpățânată și vorbiți foarte, foarte mult (…), dar ne sunteți simpatica tare”, iată doar o parte dintre reacțiile fanilor concurentei din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.