Media

Viorica de la Clejani, adevărul despre infidelitățile soțului. Artista a vorbit despre depresie

Viorica de la Clejani este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică lăutărească este iubită de o mulțime de oameni pentru talentul său, spiritul tânăr și controversat, dar mai ales pentru sinceritatea ei. Cântăreața a vorbit despre depresie, dar și despre infidelitățile soțului.

Viorica de la Clejani a fost înșelată

Viorica de la Clejani și Ioniță formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Sunt o pereche perfectă atât în viața privată, cât și pe scenă și par de nedespărțit. Au trecut prin multe de-a lungul timpului și au avut multe probleme, dar le-au depășit împreună.

Viorica și Ioniță au fost implicați în multe scandaluri de-a lungul anilor, în unele vorbindu-se chiar despre infidelitatea lăutarului. Sinceră din fire, artista a recunoscut într-o emisiune TV că soțul ei a înșelat-o chiar după ce a născut-o pe Margherita.

Artista era mereu cu fiica sa și îi acorda toată atenția, motiv pentru care îl mai ignora pe Ioniță. Deși acesta își mai găsea alinarea în brațele altor femei, acesta o ajuta și stătea cu copiii.

„Într-o căsnicie nu poate să fie totul lapte și miere. Când a venit Marga, mă uitam la ea ca o păpușă, stăteam doar cu ea în brațe. Nu m-a deranjat că el și-a mai găsit alinare în brațele lui X, Y, Z. Eu o legănam până la 4 dimineața, după venea el și o legăna. Da, m-a ajutat.”, a fost declarația artistei.

Viorica de la Clejani, totul despre depresie

Viorica de la Clejani a abordat și un subiect extrem de sensibil, cel legat de depresie, boală de care mulți oameni suferă în acest moment. Artista spune că niciodată nu s-a confruntat cu această boală, deși s-a mulți cred că din acest motiv a mai lipsit din viața publică.

Aceasta consideră că doar oamenii fără ocupație au timp de tristețe, iar ea nu este unul dintre ei. Viorica are o mulțime de responsabilități, are mereu ceva de făcut și nu ar avea timp să se plictisească. În plus, îi are pe cei dragi aproape, o sprijină și o iubesc și asta o face cea mai fericită.

„Depresie faci când nu mai comunici, când nu mai ești încojurat de cei dragi. Dacă stai degeaba, te apucă gândurile negre. Eu dau în depresie dacă nu mai am bani suficienți. Eu petrec mult timp cu copii, cățelușii, cu bucătăritul, curățenia în casă. Sunt mamă, gospodină, femei de serviciu găsești mai greu, nu sunt serioase. Eu trebuie să am grijă de casa mea”, a explicat artista.

Comments are closed.