Media

Viorica de la Clejani este disperată! De ce a murit, de fapt, tatăl artistei: „Nu a murit de covid!”

Familia Clejani trece printr-o grea încercare. Din păcate, Viorica de la Clejani a pierdut cea mai dragă ființă, pe tatăl său. Anunțul a fost făcut de Fulgy, fiul celebrei cântărețe.

Viorica dezvăluie motivul real al morții tatălui

Viorica de la Clejani trece printr-o perioadă extrem de grea și este răpusă de durere din cauza pierderii mari pe care a suferit-o. Deși în ultima vreme a fost foarte agitată și a avut parte de lovituri dure, nimic nu se compară cu suferința pe care o simte acum, când una dintre cele mai importante ființe a părăsit-o când se aștepta mai puțin.

Celebra artistă a vrut să facă lumină în privința morții tatălui său, în condițiile în care ar putea apărea zvonuri cum că ar fi murit din cauza coronavirusului. Astfel, Clejanca a declarat că tatăl ei avea, de fapt, cancer, pe care nu l-a mai tratat. De frica virusului, bărbatul ar fi refuzat să meargă la spital, crezând că nimeni nu-l va primi acolo.

Ea regretă că s-a sfârșit totul așa și se luptă cu gândul că s-ar mai fi putut face ceva pentru părintele ei, răpus de nemiloasa boală.

„Să fie foarte clar pentru toată lumea, tatăl meu nu a murit de Covid-19. Tatăl meu a murit de cancer. Ar fi putut trăi, dar din spaima pe care ați băgat-o în lume, mediatizând atât de mult acest virus, a stat acasă și nu a fost să se trateze. Că poate s-ar fi putut salva.

Și, bineînțeles, că nici în spital nu te primesc decât dacă te internează de Covid-19. Spitalele sunt pline de pacienți internați cu Covid-19. Nu mai moare nimeni de alte boli, decât de acest virus”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.

Tatăl Vioricăi de la Clejani a murit aseară

Tristul anunț a fost făcut pe rețelele de socializare de către Fulgy. Viorica de la Clejani și-a pierdut părintele.

Fulgy, copilul cel mic al Vioricăi și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că nu va mai posta așa cum o făcea de obicei. Fiul Clejanilor postează filmulețe pe rețelele de socializare, discutând cu fanii în timp real. Fulgu și-a anunțat urmăritorii mai putea intra în legătură cu ei căci un eveniment nefericit are loc în familia sa.

”Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem”, a scris Fulgy pe pagina sa de Instagram, fără să ofere detalii despre cauzele care au dus la decesul bunicului său.

Fulgy a ținut să le transmită celor din mediul online că își va relua activitatea vinerea viitoare.

”Din acest motiv emisiunea va fi amânată pentru vinerea viitoare, 09.04.2021”, a mai scris tânărul pe Instagram.

Viorica de la Clejani, lacrimi de durere, după moartea tatălui

Îndrăgita cântăreață de muzică lăutărească a publicat pe internet o fotografie cu tatăl ei alături de un mesaj.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, tatăl meu frumos și bun”, este mesajul pe care Viorica de la Clejani l-a scris în mediul online.

Viorica de la Clejani a postat o fotografie cu tatăl său, alături de un înger, iar fanii i-au transmis mesaje de condoleanțe.

„Ce om,ce suflet,Dumnezeu să-l odihnească în pace pe nașul mamei mele,un om cu un caracter unic și cel mai mare suflet…Sincere condoleanțe/ Sincere condoleanțe!💔

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în liniște și pace!!!/ Sincere Condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace/ Dumnezeu să îl odihnească în pace pe nea bebe …😥😥😥/ Dumnezeu să l odihnească în pace!!!!”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor cântăreței, care și-au exprimat regretele văzând această veste tristă.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.