Media

Viorica și Ioniță de la Clejani, probleme în Paradis? Artista a mers singură la cântare

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt unii dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră. Au mare succes în plan muzical, dar acum trec printr-o perioadă extrem de dificilă din cauza scandalurilor în care este implicat fiul lor, Fulgy, pe seama consumului de substanțe interzise. Se pare că și relația lor are ceva probleme, pentru că Viorica a fost surprinsă singură la o cântare.

Viorica și Ioniță de la Clejani au probleme de cuplu

Viorica și Ioniță de la Clejani formează un cuplu perfect atât pe scenă, cât și în viața privată. Artiștii au doi copii, pe Margherita și pe Fulgy, care, de multe ori, le-au provocat probleme. În ultima perioadă, Fulgy este cel care le scoate peri albi, de când a fost prins drogat la volan.

Viorica este cea care suferă cel mai mult și se lasă afectată de tot ce se întâmplă și se pare că se confruntă și cu probleme în căsnicie. Zilele trecute, ea a mers la un eveniment cu orchestra, de unde lipsea chiar soțul ei cu acordeonul. Artista a făcut un show de zile mari la aniversarea de un an a fiicei lui Augustin Viziru, căreia i-a fost ruptă turta. Clejanca făcut o petrecere pe cinste, pentru moment uitând astfel de problemele pe care le are cu Fulgy și care o macină zi de zi.

Nu este prima dată când ar fi probleme între cei doi. În urmă cu ceva timp, artista spunea că se gândește la faptul că soțul ei o înșală. Ea spunea că soțul ei este mereu cu telefonul în mână și nu îl lasă nesupravegheat, de parcă ar ascunde ceva.

„Îşi ia telefonul şi în baie, şi în dressing, când nu ai nimic de ascuns, laşi telefonul oriunde. Să vedeţi ce îi scrisese una: „Vai domnul Ioniţă ce frumos sunteţi… şi ce şarmant, ce glas aveţi…”. Marga m-a învăţat să mă uit în telefon”, a povestit Viorica de la Clejani.

Viorica îi ia apărarea lui Fulgy

De fiecare dată când copiii au fost implicați într-un scandal, Viorica de la Clejani a apărut public și le-a luat apărarea. La fel a făcut și după ce s-a aflat că Fulgy este consumator de substanțe interzise și chiar conduce sub influența acestora.

Artista nu a negat acuzațiile care i se aduc fiului său, dar consideră că nu merită să fie atât de criticat și blamat, pentru că nu a făcut niciun rău nimănui. Viorica spune că toți din jur îi vor răul și se bucură când familia ei trece printr-un necaz.

”A ajuns lumea să îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate așa ceva? Lasă-mă Ioniță să vorbesc că nu mai pot. Lumea ne dorește răul și se bucură atunci când nu ne este bine! Sunt copiii mei și eu îi susțin așa cum sunt. Ăsta e copilul meu. Ce să fac acum, să îl omor? În țara asta nu vrea să mă vadă nimeni bine, dar dacă apari cu lucruri negative, atunci ești văzut și promovat. A greșit și asta e. Să mă lase toată lumea în pace! Sunt foarte nervoasă și supărată pentru că Fulgy e judecat. Ce a făcut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Să fie lăsat în pace și el și toată familia mea. Să mă lase Ioniță să vorbesc și eu că sunt mama lui până la urmă”, a mărturisit Viorica de la Clejani, citează Cancan.

Comments are closed.