Media

Viviana Sposub a șters toate pozele cu George Burcea. Despărțirea nu a fost anunțată oficial

Viviana Sposub și George Burcea au format unul dintre cele mai frumoase și fresh cupluri din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut în emisiunea Ferma de la Pro Tv unde s-au îndrăgostit iremediabil. Povestea lor de dragoste a continuat și după emisiune, când cei doi s-au mutat împreună, iar totul părea să meargă bine, mai ales dacă este să judecăm după postările îndrăgostiților de pe rețelele de socializare.

Viviana a șters toate pozele cu George Burcea

La mai puțin de un an de relație, Viviana și Burcea au întâmpinat probleme în cuplu. Despărțirea nu a fost confirmată oficial, însă Viviana a șters toate pozele pe care le avea cu George Burcea, pe rețelele de socializare, și nu erau deloc puține.

Nu același lucru l-a făcut și actorul, care, cel puțin până la momentul redactării acestui articol, nu a șters nicio amintire cu frumoasa asistentă tv.

Se pare că neînțelegerile au apărut într-o perioadă în care fanii cuplului se așteptau la altfel de vești din partea lor.

Viviana i-a cunoscut familia lui George, iar actorul era deja foarte bun prieten cu sora și mama iubitei lui.

Acum, lucrurile par că au luat o cu totul altă întorsătură. Cum era de așteptat, fanii au și observat deja că au dispărut pozele de cuplu de pe pagina de Instagram a asistentei tv.

Pozele împreună cu George au dispărut…a spus cineva.

Viviana și George s-au cunoscut în emisiunea Ferma de la Pro tv și s-au sărutat în una dintre ediții, apoi lucrurile au venit de la sine între ei. George a ieșit din concurs, iar Viviana a rămas până în marea finală. Când s-a terminat emisiunea, ei s-au revăzut și au început o adevărată poveste de dragoste.

Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. Eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă, spunea Viviana la acea vreme.

Rămâne de văzut dacă este vorba despre o despărțire la impuls, și vor reveni la sentimente mai bune, sau dacă până aici a fost povestea lor de iubire.

Comments are closed.