Media

Vlad Gherman a plecat în vacanță cu două fete. Cristina Ciobănașu nu se numără printre domnișoarele misterioase

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format, până în urmă cu câteva luni, unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri. Cei doi au pus capăt relației lor după 9 ani în care și-au fost alături la bine și la greu. Deși nu s-au uitat complet și încă mai există sentimente, se pare că încearcă să-și vadă de drum. Astfel, Gherman a plecat în excursie cu două domnișoare.

Gherman se distrează cu fetele la Viscri

Gherman și Ciobănașu încă atrag atenția publicului. Cei doi au format un cuplu timp de mulți ani și au fost preferații publicului. Din nefericire, povestea de amor dintre cei doi a luat sfârșit acum câteva luni, dar fanii încă speră la o împăcare, care, însă, nu se știe dacă vor avea loc.

Vlad Gherman a mers într-o mică vacanță alături de două fete cunoscute. Nu este vorba de vreo nouă iubită, așa cum mulți s-ar grăbi să se gândească, ci de colegele sale de platou din serialul „Adela”, Oana Moșneagu și Mara Oprea. Cei trei, alături și de alți colegi de platou, au decis să meargă în vizită la satul Viscri, unul dintre cele mai atractive din țară.

De când s-a despărțit de Cristina, iese mai des cu prietenii, socializează mai mult și are nevoie de atenția celorlalți pentru a se simți mai bine.

Vlad Gherman, la psiholog după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman trece printr-o perioadă extrem de grea de când s-a despărțit de Cristina. Actorul a mărturisit cum se reface după despărțirea de Cristina Ciobănașu și că o perioadă bună de timp și-a vărsat amarul în țigări și alcool, lucru care i-a făcut mult rău, pentru că ajunsese sticle întregi de băutură.

„Imediat după despărțire am străbătut o perioadă destul de ciudată. O perioadă despre care nu pot să vorbesc decât cu o oarecare rușine în suflet. Și asta pentru că am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, eu dacă beam o sticlă de vin pe an. Cred că ajunsesem la un moment dat să beau o sticlă pe zi.”, declara Vlad.

Mai mult, el a ajuns la concluzia că nu poate depăși singur această problemă, ci are nevoie de ajutor specializat. Astfel, de ceva timp merge la psiholog și deja se simte mai bine și vede rezultate. Totuși, nu a renunțat complet la aceste vicii, dar nu mai face exces.

Comments are closed.