Media

Vlad Gherman a recunoscut. Primele poze cu actorul și noua lui iubită

Vlad Gherman a recunoscut că este într-o relație și odată cu lansarea noii sale piese a dezvăluit și cine este iubita lui. În ultima vreme actorul din Adela a fost asaltat cu întrebări legate de apropierea dintre ele și Oana Moșneagu, colega lui de filmări. Cei doi și încă trei persoane, au fost în vacanță în Zanzibar, iar fanii au mirosit că este ceva mai mult decât o prietenie între ei.

Vlad Gherman se iubește cu Oana Moșneagu

Actorul a ales să oficializeze noua lui relație printr-o melodie nouă despre suferință, vindecare și un nou început. Piesa se numește Fără tine și are un videoclip deosebit, în care apar Vlad și Oana Moșneagu.

O dată cu lansarea piesei care vorbește despre ceea ce simte acum Vlad Gherman, au apărut și primele poze oficiale cu el și Oana, în calitate de cuplu.

În sfârșit, fanii au aflat chiar de la ei, ceea ce bănuiau de câteva săptămâni. Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt protagoniștii unei frumoase povești de dragoste aflată la început de drum.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 𝐕𝐥𝐚𝐝 𝐆𝐡𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧 (@vladgherman_oficial)

Peste 28.000 de aprecieri a adunat postarea prin care actorul anunță oficial că are o relație cu Oana Moșneagu. Fanii i-au felicitat și le-au urat toate cele bune. Vlad și Oana sunt colegi de platou la filmările pentru serialul Adela.

Asta a așteptat!!! Din cauza asta nu a confirmat relația .. aștepta sa scoată piesa asta superba cu ei doi. Atât versurile cât și videoclipul spune cum ea i-a alinat suferința. Felicitări! Mă bucur enorm pentru voi! Era și cazul ca tu Vlad sa îți revii și sa fii fericit, a fost reacția unui fan.

Cine este Oana Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman

Oana este actrița care o interpretează pe Andreea în serialul Adela. Ea are 31 de ani și a renunțat la job-ul ei de la o multinațională ca să se înscrie la Facultatea de Teatru. Primul ei job a fost la 17 ani, respectiv de prezentatoare a știrilor sportive din cadrul postului local Argeș Tv.

În trecut a avut un rol în Fructul Oprit, dar și în videoclipurile unor artiști mari precum Carla s Dreams, Inna și Smiley. Acum Oana o interpretează pe Andreea în producția Adela, de la Antena 1. Ea a spus că acest rol este o provocare, dar și un noroc pentru că a participat la casting înaintea stării de urgență.

Comments are closed.