Media

Vlad Gherman, adevărul despre problemele de sănătate. Actorul suferă de o boală incurabilă: “Nu mai pot…”

Vlad Gherman este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu se bucură de mare succes în plan profesional și este implicat în proiecte importante. Totuși, în dragoste și sănătate nu excelează deloc, iar acum a dezvăluit cu ce probleme se confruntă.

Vlad Gherman suferă de o boală grea

Vlad Gherman este unul dintre cei mai iubiți actori din România. A interpretat roluri importante de-a lungul timpului și a reușit să atragă o mulțime de fani cu talentul său. Mai mult, era apreciat și pentru relația sa cu Cristina Ciobănașu, care s-a încheiat după 9 ani.

Vlad Gherman a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului, dar se pare că acum are și probleme de sănătate. Actorul a fost mereu deschis și apropiat de fanii săi și le-a vorbit despre aspectele personale ale vieții. Aflăm acum de la el că se confruntă cu o rinită de ceva timp, de care se pare că nu mai poate scăpa, ci doar o ține sub control.

Vlad mărturisește că mai mereu are simptomele acestei boli și merge des la medici. Preferă să primească mai multe păreri și alege diverși medici pentru control, dar de la toți a aflat că nu poate scăpa de această boală. Până acum ceva timp a avut și o pisică, dar acum, alergic fiind la părul acesteia, nu a mai putut să o păstreze.

“Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri. O să fiu client fidel, pentru că nu pot vindeca boala, doar o pot ține cub control. Sunt alergi la părul de pisică. Eu iubesc pisicile, am trăit 9 ani cu una în casă. Dar acum nu mai pot.”, a mărturisit Vlad Gherman.

Rinita îi afectează cariera

Vlad a precizat că rinita i-a afectat de multe ori cariera, având în vedere că are mai mereu nasul înfundat și nu reușește să vorbească bine. Pentru a fi sigur că face față situației, actorul are mereu la el picături nazale.

“Tu ca actor trebuie să fii înțeles de telespectatori. Este mai ușor când ești actor de filme. Când ești pe scenă, este complicat. Când ai nasul înfunfat, nu se ințelege ce vorbești. Întotdeauna la filmări am picături.”, a mai spun actorul.

Nu este prima dată când se confruntă cu probleme. Vlad a mai suferit și de depresie după despărțirea de Cristina și a avut nevoie de consiliere. Mai mult, a mai avut și probleme cu spatele și a ajuns pe mâna specialiștilor.

Comments are closed.