Media

Vlad Gherman: „Să mă căutați la spitale”

Vlad Gherman continuă seria de postări care îngrijorează. Conform unor apropiați și chiar unei declarații făcute de el, despărțirea de Cristina Ciobănașu i-a adus o cruntă despresie.

Vlad încearcă să-și revină, dar iara speriat fanii cu o postare pe Instagram

Recent presa scria că Vlad Gherman ar vrea să se interneze într-un centru de ajutorare pentru a scăpa de depresie și consumul de alcool. Fanii au fost foarte îngrijorați, iar astăzi o nouă sperietură a venit chiar de la el.

A postat o poză pe Instagram la Story în care scria: „Să mă căutați la spitale”.

Vlad Gherman și-a îngrijorat teribil fanii! Actorul a luat o decizie radicală care i-a afectat sănătatea: ”Să mă căutați prin spitale”

Vlad Gherman și-a îngrijorat teribil fanii! Actorul a luat o decizie radicală care i-a afectat sănătatea: ”Să mă căutați prin spitale”

Vlad Gherman pare că a luat numai decizii radicale, după despărțirea de Cristina Ciobănașu.

Tânărul artist a anunțat, acum ceva timp, că vrea să facă mai mult sport și să țină anumite diete pentru a arăta din ce în ce mai bine.

Nu ar fi asta problema, căci fanele lui îl vor și așa, mai ales după ce s-a rupt lanțul de iubire cu Cristina Ciobănașu!

Artistul și-a îngrijorat urmăritorii de pe Instagram, după ce a postat mai multe imagini cu el, anunțând că nu a mâncat nimic timp de 24 de ore.

Dietă sau nu, actorul pare că nu s-a simțit chiar bine, după cum a confirmat chiar el.

Citește șiVlad Gherman a căzut în patima alcoolului. Ce i s-a întâmplat, de fapt, după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.