Știri

Vlad Voiculescu a fost demis, la fel și Andreea Moldovan! Cine preia interimatul

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a fost revocat din funcție de către premierul României Florin Cîțu. Interimatul va fi asigurat de către Dan Barna. O dată cu Voiculescu pleacă din funcție și secretarul de stat Andreea Moldovan.

Vlad Voiculescu – demis din funcția de Ministru al Sănătății

Este decizia oficială pe care a comunicat-o premierul României, Florin Cîțu. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a fost revocat din funcție. Premierul i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcție. Cel care îi va lua locul lui Voiculescu este vicepremierul Dan Barna.

Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății, a transmis Florin Cîțu.

Tot miercuri, 14 aprilie 2021, a fost revocată din funcție și secretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătății, Andreea Moldovan. Decizia oficială va fi publicată în cursul zilei de astăzi în Monitorul Oficial.

Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi, a transmis premierul Florin Cîțu.

După foarte multe scandaluri în care au fost implicați în ultima vreme, Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan își pierd funcțiile din cadrul Ministerului Sănătății. Picătura care a umplut paharul a fost ordinul pe care Andreea Moldovan l-a semnat fără să discute cu premierul Florin Cîțu, sau cu alți decidenți politici. Acest ordin a fost publicat în Monitorul Oficial. În ordin sunt prezentate noi criterii de carantinare a localităților.

Știre în curs de actualizare

Comments are closed.