Media

Vlăduța Lupău, din nou cu perfuzie la mână. Ce a spus artista despre starea ei de sănătate

Vlăduța Lupău și-a îngrijorat, din nou fanii, după ce a postat pe Instagram o poză în care apare cu perfuzia la mână. Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, din noua generație, cu foarte mulți fani care o urmăresc pe rețelele de socializare. Nu este prima dată când Vlăduța ajunge pe mâinile medicilor.

Vlăduța Lupău, din nou cu perfuzia la mână

Interpreta de muzică populară și de petrecere s-a pozat cu perfuzia la mână. Ea le-a transmis fanilor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare că acum se simte mai bine și că poate le va povesti la un moment dat, ce i se întâmplă.

Nu este prima dată când Vlăduța Lupău ajunge la spital. Ea a mai fost internată, a suferit chiar două intervenții chirurgicale în doar patru luni de zile.

Vlăduța Lupău, din nou cu perfuzie la mână. Ce a spus artista despre starea sa de sănătate

În toamna anului trecut, artista a mers cu soțul ei la Paris pentru a fi consultată de un medic specialist. Vedeta nu reușea să scape de o tuse obositoare care o împiedica să-și facă meseria de artist. Este una dintre cele mai populare cântărețe din România, foarte solicitată la spectacole și evenimente private.

Vlăduța Lupău, două operații în doar patru luni

Deși îi place să păstreze discreția când vine vorba despre viața ei personală și problemele cu care se confruntă, Vlăduța Lupău și-a dat seama că fanii ei sunt înrgijorați, motiv pentru care, atunci când a simțit nevoia, le-a spus prin ce trece și le-a mulțumit pentru grija pe care i-o poartă.

În luna aprilie a anului trecut, artista dezvăluia că în doar patru luni a suferit două intervenții chirurgicale și a simțit să precizeze că nu au fost de ordin estetic.

În ultimele 4 luni am trecut prin 2 operații destul de dificile (NU ESTETICE!) fiecare fiind o reușită, sper! Vreau doar să vă mulțumesc pentru mesaje și să vă spun că în spatele fiecărui artist/persoană publică … stă un om. Și unele povești trebuie să rămână nespuse… nu totul este pentru vizualizări și rating!” a scris Vlăduța Lupău pe contul său de Instagram.

Așa se face că și de data aceasta, deși le-a arătat fanilor că este la spital, Vlăduța nu le-a spus ce i se întâmplă, ce probleme de sănătate are, din ce motiv, din când în când, ajunge pe mâinile medicilor.

Comments are closed.