Magazin

„Vom muri împreună”! Reacție-șoc a Anamariei Prodan în scandalul divorțului de Laurențiu Reghecampf!

Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri în exclusivitate pentru Fanatik și, încercând să lămurească situația căsniciei cu Laurențiu Reghecampf, a recunoscut că, în ultima vreme, au avut discuții serioase cu privire la scandalul momentului.

Anamaria Prodan neagă și acum divorțul de Laurențiu Reghecampf

În ciuda faptului că, recent, au apărut informații publicate de Cancan în care se indică faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în mijlocul unui scandal conjugal, au apelat la Poliție, de două ori, sunând numărul de urgență 112, impresara susține că totul este roz în casa ei.

„Nu! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus `Ana, oprește circul ăsta`. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: `Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară`. Și așa voi face”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Mai mult, ne-a dezvăluit Anamaria Prodan, în relația pe care o au ei doi nu s-a pus vreodată problema unor momente de infidelitate, așa cum, adeseori, a fost sugerat în presă, lucru care, susține impresara, nu a fost niciodată probat și un lucru care o deranjează enorm și pe ea și pe Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a chemat sau nu Poliția?

Conform sursei citate, acum mai bine de o săptămână, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost în situația de a apela la Poliție din cauza unor certuri uriașe care ar fi avut loc în locuința lor din Snagov.

Astfel, susține Cancan, Laurențiu Reghecampf ar fi sunat la 112 și a anunțat că impresara este extrem de agitată și că vrea să plece de acasă cu mașina, sugerând chiar că își va face rău. Nu mult timp după apelul lui Reghe la Poliție, susține sursa citată, ar fi sunat și Anamaria Prodan la 112 pentru a anunța că ar fi fost sechestrată de antrenorul pe care, adeseori, în numește ”Soarele” ei.

Anamaria Prodan, laude peste laude pentru „Soarele” ei
Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru FANATIK, a vorbit despre cum ar sta, de fapt, lucrurile între ea și Laurențiu Reghecampf. Ba chiar mai mult, fără să nege că au existat probleme între ea și antrenor, Anamaria Prodan spune că discuția despre căsnicia ei îi privește doar pe ei doi, iar Laurențiu Reghecampf a fost lăudat fără încetare de cunoscutul impresar de fotbaliști.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.