Media

Vulpița de la Acces Direct, prima poză nou-născutul! Îl va chema Radu

Vulpița de la Acces Direct nu mai apare la TV, dar asta nu înseamnă că nu ține legătura cu fanii pe care și-a făcut în lunile în care a fost vedetă. Veronica s-a retras la Blăgești, acolo unde locuiește cu Viorel al ei, dar face tot posibilul să nu iasă din atenția publică. Recent, așa zisa Vulpiță a postat o poză cu un bebeluș, lăsând impresia că a născut deja.

Veronica – Vulpița se joacă cu fanii

Nu mai apare la televizor, dar asta nu o împiedică să se joace cu imaginația fanilor. Veronica de la Blăgești a postat o poză cu un bebeluș, iar toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au crezut că este copilul ei. În realitate, Vulpița nu a născut încă, ci doar a încercat să-și promoveze un video în care le arată fanilor ei cum s-a tuns. În același timp, tânăra din Blăgești nici nu le-a spus urmăritorilor despre cine este vorba, sau al cui este bebelușul din imagine.

Vulpița de la Acces Direct, prima poză nou-născutul! Îl va chema Radu

Veronica urmează să nască peste câteva săptămâni cel de-al doilea copil al familiei. Este vorba despre un băiat, pentru care soții Stegaru au pregătit deja un prenume. Pe copil îl va chema Radu, iar cei doi soți spun că vor mai ales încă un prenume până când se va naște.

Vulpița și Viorel și-au ales și nașii pentru botezul copilului, fiind vorba despre un cuplu din vecini.

Soții Stegaru au dispărut de la TV și din atenția publică pe care le-o oferea prezența aproape zilnică în emisiunea Acces Direct. Ei au revenit în satul lor natal, Blăgești, din județul Vaslui și s-au decis să-și mărească familia. Din acest motiv, curând vor fi patru membri: Veronica, Viorel, fiica și băiatul lor pe care îl așteaptă.

Veronica este foarte activă pe rețelele de socializare. Numai pe pagina de Instagram are 200.000 de persoane care așteaptă să vadă ce poze mai postează și ce mai scrie Veronica.

Comments are closed.