Media

Vulpița, schimbare de look înainte de naștere. Cum arată acum soția lui Viorel

Vulpița și Viorel au fost unele dintre cele mai controversate personaje din televiziune. Cei doi au venit să-și spună povestea în fața tuturor, după care au rămas mult timp în atenția publicului și au făcut spectacole remarcabile la fiecare apariție.

Cei doi au renunțat acum la viața de vedetă și stau departe de camerele de filmat, dar fanii lor nu i-au uitat. Vulpița se pregătește să devină mamă pentru a doua oară și a schimbat-o extrem de tare viața de gravidă.

Vulpița, o nouă coafură

Vulpița a publicat o imagine interesantă,prin care a anunțat că a intrat în luna a șaptea de sarcină. Ea urmează să nască în aprilie, ceea ce înseamnă că nu mai are mult până va deveni din nou mămică.

Internauții au remarcat cât de tare s-a schimbat tânăra, dar și noua ei coafură. Mai mult, au râs de felul în care arată cu noul look, dar au și criticat-o pentru faptul că s-a îngrășat.

„abia încapi în cameră, să moară dracii ăia, mă”, „da’ tu ce ești așa ciudată? Nu văd că ai gât, pare că ai o față lungă”, „dacă ai fi tu, dar nu ești cea care scrie, așa că: lasă-ne, lasă-ne!.”, „unde te-ai tuns? vreau și eu să-mi scurtez o pereche de blugi.”, au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase ale internauților.

Mai mult, cei din mediul online nu au ezitat să o atace pe tânără cu privire la fetița ei. Cineva i-a spus că speră să nu părăsească și ce de-al doilea copil și să-l lase de izbeliște la bunici, așa cum au făcut și cu fetița lor.

View this post on Instagram

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial)


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Vulpița și Viorel, viață nouă

Vulpița și Viorel au renunțat la viața de vedetă. Cei doi s-au mutat singuri într-o casă pe care au primit-o de la un fan de-ai lor și încearcă să se descurce așa cum pot.

Viorel deja s-a angajat și se gândește să-și ia și un al doilea job, pentru a-și întreține așa cum trebuie familia și să le ofere tot ce au nevoie copiilor lui. Chiar dacă fetița lor este în grija bunicilor paterni, cei doi nu au uitat de ea și o vizitează mai mereu.

Drept dovadă, au publicat o fotografie cu cea mică chiar de la Blăgești.  Vulpița a precizat că a decis să se întoarcă la țară, dar nu se știe cât va dura această schimbare și cât vor rezista cu părinții lui Viorel și vecinii, având în vedere că mereu au existat altercații între ei.

Comments are closed.