Media

Vulpița se pregătește de naștere. Când vine pe lume noul membru al familiei

Vulpița și Viorel au fost unele dintre cele mai cunoscute persoane din showbiz. Cei doi soți au devenit celebri după ce și-au spus povestea la TV, care s-a dovedit a fi doar o minciună. Au avut succes la public, dar faima lor s-a încheiat după 8 luni în care au dus o viață de vedetă. Cei doi s-au întors la Blăgești și se pregătesc să devină din nou părinți.

Vulpița naște în câteva zile

Vulpița și Viorel au fost unii dintre cei mai iubiți oameni din showbiz. Soții Stegaru au apărut la TV după ce au mințit că Veronica ar fi fost violată, ceea ce s-a dovedit a fi o înscenare, pentru că tânăra a fost cu bărbații din proprie inițiativă. De atunci. viața lor s-a schimbat complet.

Veronica și Viorel Stegaru au trăit ca două vedete, au primit chiar și o casă, dar faima lor a luat sfârșit. Cei doi nu au mai apărut la TV, la Acces Direct, după ce oamenii s-au revoltat că cei de la Antena 1 profită de ei și nu au niciun motiv pentru care să apară la TV.

Veronica este acum însărcinată și se pregătește să devină mamă în doar câteva zile. De curând, ea a fost la spital pentru anumite investigații, motiv pentru care toți oamenii s-au gândit că a născut deja cel de-al doilea copil al familiei. Se pare că Veronica mai are aproximativ o săptămână sau două până va naște, așa cum a fost informat Viorel de la medicul care îi urmărește atent sarcina.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

”Nu a născut. Deci eu am luat-o marți din spital și a zis doctorul că mai duce o săptămână jumătate, poate și două.”, a spus Viorel Stegaru la Acces Direct.

Cum se va numi băiețelul soților Stegaru

Radu Rotaru și Doina Stina, cei doi reporteri de la Acces Direct și prieteni au cuplului Veronica și Viorel Stegaru, au fost aleși de cei doi părinți pentru a fi nașii micuțului pe care Veronica urmează să-l aducă pe lume. Deși la început voiau ca băiețelul să poarte numele nașilor, se pare că aceștia s-ar fi răzgândit și vor ca băiețelul să se numească Daniel.

Nașii sunt pregătiți cu hăinuțele și tot ce este nevoie și abia așteaptă să fie părinți spirituali.

Comments are closed.