Media

Vulpița și Viorel și-au găsit de muncă. Ce fac soții Stegaru pentru bani

Vulpița ți Viorel au fost unele dintre cele mai interesante personaje, care au intrat în lumea mondenă după ce au venit la televizor pentru a-și prezenta povestea, care s-a dovedit a fi una falsă. Naivitatea și circul, care îi caracterizează, i-au făcut vedete și le-au adus faima pentru aproximativ 8 luni. Totuși, lucrurile s-au schimbat, iar cei doi nu mai apar la TV, ci au fost nevoiți să-și găsească un job real.

Vulpița și Viorel fac curățenie

Vulpița și Viorel au dispărut de pe micile ecrane, spre fericirea multora, care deja se săturaseră de dramele celor doi soți. A venit momentul să facă altceva cu viața lor și să renunțe la faima care deja li se urcase la cap și i-a făcut să se simtă vedete. Totuși, mulți le duc dorul și speră că vor reveni cândva.

Vulpița și Viorel și-au găsit, totuși, o ocupație interesantă. Cei doi au vrut să le închidă gura celor din Blăgești, care le purtau pică și spuneau despre ei vorbe urâte și îi catalogau drept oameni leneși, motiv pentru care au acum un loc de muncă.

Cei doi colaborează acum cu o firmă de curățenie și au multă activitate. Viorel nu vrea să se mulțumească cu atât și intenționează să-și mai găsească și un job stabil, pentru a câștiga mai mulți bani.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

„Ăia de acasă, de la Blăgești, să nu ne mai poarte ură și dușmănie. Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi.

Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie. Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil.

Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, a declarat soțul Vulpiței, Viorel Stegaru.

Viorel va deveni tătic

Viorel va deveni tătic pentru a doua oară. Vulpița este însărcinată și va naște în aprilie. Deși mulți nu s-au bucurat la aflarea veștii că cei doi sunt părinți din nou, Viorel și Vulpița profită din plin de această perioadă frumoasă din viața lor.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *