Știri

Zani a dat Survivor pe „Chefi la Cuțite”, concurentul s-a întors la Antena 1

Zani celebrul concurent „Chefi la Cuțite” a fost văzut în această seara în același timp pe două posturi de televiziune. Acesta a fost susținătorul unui prieten care concura la Chefi la Cuțite pe Antena 1, iar pe Kanal D concurent la Suvivor.

Cum s-a întâmplat?

Filmările „Chefi la Cuțite” au avut loc anul trecut pe vremea când Zani nu avea încă contract cu Kanal D. Prim urmare avea voie să meargă la orice post de televiziune. Zani l-asusținut pe prietenul său.

Zani a fost concuret la Chefi la Cuțite  făcând parte din echipa lui Florin Dumitrescu. Aflând juriul că este în spate l-au chemat pentru scurt timp în platou pentru a vedea ce mai face.

Prietenul său a trecut în etapa următoare cu cuțite primite de la Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Chef Scărlătescu nu a preciat preparatul său.

Ce mai face Zani la Suvivor?

Zanni îl detronează pe Jador și iese favoritul publicului la Survivor România. „Nu mă așteptam să-mi aud numele!” Elena Marin, nominalizată pentru eliminare.

Jador este detronat de Zanni în topul preferințelor publicului Survivor România!


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Pentru a doua oară de la debutul sezonului 2 Survivor România, Zannidache iese favoritul publicului. Cântărețul îl detronează astfel pe Jador, după ce săptămâna trecută a pierdut-o pe cea mai bună prietenă din competiție, Ana Porgras.

Zanni este favoritul publicului la Survivor România

Telespectatorii au empatizat cu Zanni după eliminarea Anei Porgras și l-au votat în număr mare la Survivor România.

Faimosul a devenit preferatul publicului și susține că nu se aștepta ca cei de acasă să-l voteze mai mult decât pe colegul său de echipă, Jador.

„Nu mă așteptam să-mi aud numele. Se simte bine. Încerc să o iau personal, dar să nu mă atașez de aceste voturi. Fiecare are susținătorii lui, dreptatea lui. Azi tu, mâine altul.

Mă simt foarte bine. Le mulțumesc celor de acasă care m-au votat. Sper să fie din ce în ce mai mulți, pentru că sunt la Survivor și vreau să știe de la mine ce se întâmplă la Faimoși. Am avut

o perioadă aici, în care am fost și supărat și trist și amuzat. Chiar dacă sunt trist, merg înainte, am calea mea”, a spus Zanni.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.