Media

Zanni, adevărul despre fetele de la Survivor. Nu mai vrea să audă de Ana Porgras:

Zanni este câștigătorul Survivor 2021. A fost un concurent controversat încă de la intrarea în competiție și a demonstrat că este un luptător. A avut conflicte cu colegii săi, dar a legat și relații frumoase cu alții. Una dintre cele mai mari apropieri a fost cea cu Ana Porgras, dar se pare că acum nu mai pot ajunge deloc la sentimente mai bune.

Zanni, dezamăgit de Ana Porgras

Zanni a fost un concurent sincer, care a atras atenția pentru cât de direct și asumat era. Deși unii au fost deranjați de comportamentul său, alții au apreciat că spunea lucrurilor pe nume și era mereu sincer. Ana Pogras a fost fascinată de el încă de la intrarea în concurs și se vedea că și el simțea la fel, dar totul s-a terminat neplăcut.

Zanni recunoaște că a fost atras de Ana Porgras și că, atunci când avea nevoie de cineva care să-i fie alături, ea era cea care știa cum să-l liniștească. Cei doi se înțelegeau bine, s-au susținut cât timp au fost împreună în concurs și sperau că vor avea o relație frumoasă și după Survivor, dar nu a fost așa.

Câștigătorul Survivor este dezamăgit de unele lucruri pe care le-ar fi spus despre el fosta lui colegă și a decis să rupă orice fel de legătură cu ea. Chiar dacă Ana Porgras spune că mesajele pe care i le-a găsit Zanni în telefon despre el nu era u deloc jignitoare, Faimosul nu poate ierta nimic.

“Nu ştiam cum să îi zic Anei că nu vreau o relaţie cu ea, că nu vreau să ne iubim. O simţeam la petrecere ca nu mai era prezentă cu noi, se uită mereu pe telefon. Dar am citit un mesaj de pe WhatsApp care mi-a demonstrat că nu e ce trebuie. Nu am mai vorbit de atunci cu ea. M-a dezamăgit mult”, a declarat Zanni.

Zanni, adevărul despre colegele lui

Zanni recunoaște că i-aumai fugit ochii după fete prin Republică, dar nu a reușit să-și facă o relație cu niciuna. În Ana Pogras a văzut doar o prietenă foarte bună, dar care l-a dezamăgit, iar despre Marilena a zis că „era ce trebuie” și nu era vorba doar despre o îndrăgosteală între ei doi, dar a fost inabordabilă și nu s-a legat nimic.

Despre Roxana Ghiță spune că accepta avansurile tuturor băieților și chiar ar fi încercat să se cupleze cu ea înainte de începerea emisiunii din Republica Dominicană.

„Marilena era ce trebuie, nu îndrăgosteală… De la Războinici Roxana Ghiță mergea, m-am dat la ea înainte de Survivor. La ea s-au mai dat și alți băieți și când am văzut că e atât de primitoare, dacă voiai să o atingi nu avea nimic împotriva, dacă voiai să o pupi nu avea nimic împotriva Apoi m-am uitat și la Marilena, am zis „eu vreau, tu vrei?” și era inabordabilă”, a povestit Zanni.

Despre Mellina și Vera a refuzat să comenteze, iar pe Maria Chițu nu a plăcut-o niciun moment.

Comments are closed.