Media

Zanni, din nou la orfelinat. Câștigătorul Survivor s-a întors la origini

Zanni este câștigătorul Survivor de anul acesta, care a plecat acasă cu marele premiu. Celebrul artist a demonstrat că este un adevărat luptător și a reușit să-i cucerească pe cei de acasă, care l-au susținut până în ultimul moment. Acesta a demonstrat acum că nu a uitat de unde a plecat și s-a întors la orfelinatul în care a crescut.

Zanni s-a întors la orfelinat

Zanni a avut o viață extrem de grea. Nu a avut familie, a locuit la casa de copii și nu existat nimeni care să îl susțină. Tot ce a realizat a realizat singur, prin forțele lui, dar nu a uitat de unde a plecat. Chiar dacă are succes acum, a decis să se întoarcă în locul care i-a fost casă.

Concurentul a decis să meargă din nou în locul în care a crescut încă de la 6 ani, pentru că simte că s-a rupt prea repede de el. De doi ani nu i-a mai vizitat pe cei care încă au rămas acolo și simte că are de dat explicații, simte nevoia să îi revadă pe oamenii de la orfelinat.

„Aici am crescut eu de la 6 ani. Nu am mai fost aici de vreo doi-trei ani, deci o să fie o surpriză și pentru mine. Simt că nu am reglat conturile, simt că prea m-am rupt de locul ăsta, brusc, fără explicații, fără rămas-bun, fără să rămân într-o relație bună cu oamenii ăștia.

Viața m-a cam luat și m-a smuls și am fost obligat să mă concentrez pe alte chestii, dar acum că m-am mai relaxat… Casele sunt numerotate aici, cu un băiat care a crescut aici încă mai țin legătura’, a spus Zanni în cadrul emsiunii „Fiță cu Adiță’.

Zanni spune că nu a avut timp să se mai gândească la trecut prea mult, pentru că a fost foarte ocupat și a avut multe de făcut. Acum, când s-a mai liniștit, a decis să-i viziteze pe foștii lui colegi, pentru că le-a dus dorul.

Zanni, experiențe traumatizante în orfelinat

Zanni are acum tot ce își dorește, și-a cumpărat casa mult visată după participarea la Survivor 2021, dar nu poate uita prin câte a trecut până a ajuns aici. Viața lui în orfelinat nu a fost deloc una ușoară și a rămas cu traume care îl urmăresc și acum.

Femeia la care a stat în plasament nu i-a oferit momente prea frumoase și de multe ori a crezut că aceasta ascunde ceva, că este de partea celor răi. Zanni își amintește că era foarte strictă și nu îl înțelegea în nicio situație și se comporta cu el de parcă era un adult, deși nu se putea descurca singur. Mai mult, îi lua chiar și cea mai mare bucurie: prietenii.

„Au fost niște momente în care am crezut că femeia la care eram în plasament era parte dintr-o organizație. Am avut multe momente în care am crezut că o să mă dea afară, deși nu mă puteam descurca pe cont propriu.

Era o femeie mai strictă, nu prea lăsa de la ea, trebuia să o înțeleg eu mai mult decât mă înțelegea ea pe mine. Era mai nervoasă decât eram eu, copil fiind, se certa cu mine ca și cum aș fi fost un adult. Asta m-a marcat. Dar, mai ales, m-a durut faptul că îmi rupea toate relațiile de prietenie pe care le aveam cu fete, colegi.„, a declarat Zanni pentru Viva.ro.

Comments are closed.