Media

Zanni, din nou la Survivor. Artistul a semnat cu ProTV

Zanni este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară, care se bucură de și mai mare succes după participarea la Survivor 2021. Câștigarea acestei competiții grele l-a ajutat să-și îndeplinească visul de a avea propria casă și i-a adus și popularitate. Se pare că a semnat din nou cei de la Survivor, pentru a doua oară.

Zanni participă la Survivor

Zanni se bucură de mare succes de când a câștigat Survivor 2021. Celebrul artist a avut o mulțime de apariții spectaculoase în ultima vreme și a reușit să câștige inimile a o mulțime de oameni. De la el aflăm că îl vom putea vedea și în 2022 pe micile ecrane, odată cu începutul noului sezon.

Cei de la Pro TV au reușit să cumpere conceptul de la KanalD și au decis să îl ia în echipa lor pe Zanni. Având în vedere că este o prezență plăcută, care îi atrage pe fani, au considerat că aceștia vor fi încântați să îl aibă de partea lor și pe fostul câștigător.

Vezi și: Surprize mari la Survivor 2022! S-a aflat care sunt concurenții din echipa Faimoșilor

Inițial, acesta a ezitat inițial să ofere un răspuns în ceea ce privește implicarea lui în acest proiect. Ulterior, și-a confirmat prezența și a oferit mai multe detalii despre ce presupune noul său job de la ProTV.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Zanni nu participă la concurs

Aflăm de la Fanatik faptul că Zanni a fost întrebat de către echipa Pro TV dacă vrea să colaboreze cu ei pentru emisiunea Survivor. Inițial ar fi fost destul de sceptic, dar apoi și-a dat seama că merită să încerce, să dea o șansă acestui proiect.

Zanni a declarat că nu știe prea multe despre ce are de făcut, pentru că membrii postului de televiziune i-au spus artistului că mai există câteva lucruri de modificat până când va afla concret cu ce se va ocupa. Zanni nu știe nici măcar dacă va fi nevoit să meargă în republică sau va face transmisiuni din țară, având în vedere că se va ocupa strict de partea de online.

‘O să semnez cu Pro-ul, dar în partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor România. Nu știu dacă voi face de la fața locului (dacă va pleca în Republica Dominicană, n.red.). Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta’, a spus el pentru sursa FANATIK.

Comments are closed.