Media

Zăvoranu, asemănată cu Michael Jackson. Vedeta a spus adevarul despre operațiile estetice

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țară. Bruneta este iubită de mulți oameni pentru sinceritatea și stilul ei excentric, dar există și o mulțime care o critică și au mereu ceva de comentat la adresa ei, printre care și subiectul legat de operațiile estetice. Astfel, a decis să clarifice lucrurile în acest sens.

Cum se menține Zăvoranca în formă

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Celebra actriță a ajuns la un nivel uimitor din toate punctele de vedere, dar mai ales în plan fizic. Deși are 49 de ani, poate concura cu ușurință împotriva domnișoarelor mult mai tinere decât ea.

Vezi și: Candidatură-șoc la prezidențiale! Oana Zăvoranu vrea să îi ia locul lui Iohannis

Cu toate acestea, sunt multe guri rele care spun că a exagerat cu operațiile estetice și chiar l-ar fi întrecut pe regretatul Michael Jackson, celebru pentru schimbările drastice pe care și le-a făcut de-a lungul anilor. Astfel, Oana Zăvoranu a mărturisit că nu a apelat la bisturiu în ceea ce privește fața și mai ales la buze.

Vedeta spune că a avut mereu buzele mari, lucru ce poate fi verificat în fotografiile de pe vremea când era foarte tânără. De altfel, consideră că nu s-a schimbat mai deloc în ultimii ani, din contră, arată chiar mai bine și se simte bine în pielea ei.

„Eu am buzele astea dintotdeauna. Am auzit că mi-am făcut mai multe operații decât Michael Jackson, e important că dacă pui o poză de acum 10 ani și una de pe acum, sunt cam la fel”, a mărturisit vedeta la Xtra Night Show.

Oana Zăvoranu este mândră de ea

Oana este este conștientă de faptul că cei din jur o critică pe nedrept, dar nu dă doi bani pe părerea lor. Este mândră de ea, de felul în care arată și tot ce a realizat, iar cel mai mult o bucură că a reușit să fie unică, să nu copieze pe nimeni și să devină cea mai bună variantă.

„Când mă uit la mine, că eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea în modestia mea, îmi dau seama că nu semăn cu nimeni și cu nimic. Nici nu vreau și nici nu încerc. Ce se întâmplă în ziua de azi și ce face ziua în lumea de azi, eu nu fac. De asta cred eu că sunt Oana Zăvoranu”, a continuat ea.

Nu are niciun model în viață și face ceea ce simte și crede că este bine pentru ea. A ajuns la 49 de ani, are o situație financiară foarte bună, o casnice frumoasă, iar tot ce îi lipsește este un copil.

Comments are closed.