Media

Zi magică pentru Adela Popescu! Fanii au felicitat-o

Zi magică pentru actrița și vedeta de televiziune Adela Popescu, însărcinată în 37 de săptămâni și trei zile. Astăzi, Adela a trăit emoții mai intense decât la orice ecografie de până acum, în această sarcină. Vedeta a avut astăzi prima monitorizare fetală, ceea ce înseamnă că a ascultat cum bate inima bebelușului.

Adela Popescu, nerăbdătoare să aducă pe lume cel de-al treilea copil

Curând, Adela va naște al treilea copil al familiei. Sâmbătă, 26 iunie, vedeta a fost programată la prima monitorizare fetală și i-a ascultat inima bebelușului. Adela are 37 de săptămâni de sarcină și 3 zile, și este de-a dreptul emoționată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Actrița a vrut să afle de la urmăritoarele ei de pe Instagram la câte săptămâni au născut. Răspunsurile au fost multe și diverse, de la mămici din toată țara care au felicitat-o pe Adela și i-au spus să mai aibă puțină răbdare.

Sfatul pe care tatăl Adelei i l-a dat înainte de a naște

Adela și Radu Vâlcan au doi copii și curând va apărea și al treilea, tot un băiețel. Radu Vâlcan și-a dorit mult o fetiță, iar pentru că n-a fost să fie acum, i-a spus Adelei că vor fi părinții a patru copii, ceea ce înseamnă că vor mai încerca.

În acest context, vedeta a povestit zilele trecute ce sfat a primit de la tatăl ei. Acesta a sunat-o și i-a spus să rămână la trei copii, că e suficient și că, atât ei cât și lui Radu, le trece tinerețea.

-Auzi, tată, că demult mă țineam să îți zic.
-Te rog, răspund eu, ușor temătoare după tonul vocii lui.
-Nu mai faceți, tată, copii! Gata, vă ajung trei. Că vă trec tinerețile!, a spus tatăl Adelei către fiica lui.

Amuzată, Adela a postat dialogul pe Instagram, ocazie cu care am aflat și care este propunerea tatălui ei pentru numele bebelușului: Ilie Vâlcan.

Comments are closed.