Media

Zi mare în familia Ibacka. Andreea, soția lui Cabral, a născut astăzi un băiețel

Emoții mari pentru membrii familiei Ibacka.

Andreea Ibacka a devenit mamă pentru a doua oară

Vestea a fost dată de Cabral.

Gata. Totul bine. E băiat și e bine.
Andreea Ibacka e bine și ea.
Eu sunt acasă cu Namiko.

Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.

P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…

Actrița a intrat în travaliu și urmează să nască în cursul zilei de astăzi. Se pare că data de 5 octombrie va fi cu noroc pentru familia Ibacka. Cabral este foarte emoționat și și-a condus soția la maternitate. El a spus, în glumă, că se duce la o bere cu băieții, dar în realitate așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum va decurge această zi pentru iubita lui soție.

Cabral a postat o poză în care a anunțat că soția lui va naște astăzi!

Actrița Andreea Ibacka va da naștere unui băiețel. Este al doilea copil al familiei, pentru că Andreea și Cabral mai au acasă o fetiță care se numește Namiko.

Vedeta a așteptat mult timp acest moment și de-a lungul celor nouă luni de sarcină și-a ținut la curent fanii cu evoluția sarcinii. Tocmai de aceea, acum, când internauții au aflat că a venit ziua cea mare, i-au urat Andreei mult succes și o naștere ușoară care să decurgă bine.

Modul în care Andreea Ibacka l-a anunțat pe Cabral că vor avea un băiețel

Modalitatea prin care actrița Andreea Ibacka a ales să-l anunțe pe Cabral că va naște un băiețel a făcut deliciul internauților. Se pare că prezentatorul tv nu a vrut să cunoască sexul bebelușului, fiind decis să afle dacă are fată sau băiat fix în ziua nașterii. Andreea, însă, nu a fost de acord și a făcut tot posibilul să-l anunțe că vor avea un băiat cu câteva săptămâni înainte ca micuțul să apară pe lume.

Cabral a fost foarte emoționat și s-a bucurat, dar a ținut să spună că are o soție foarte perseverentă care nu s-a lăsat până nu a făcut ce și-a propus.

Comments are closed.