Magazin

Zodia care reacționeză teribil la trădare! Nu vrei să o superi. Top 5 zodii dificile

Există o zodie care reacționează grav la trădare și care este capabilă de o răzbunare cruntă. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, despre zodiile care au un comportament greu de înțeles.

Zodiile care reacționează urât la trădare

Dintre cele 12 zodii, se pare că cinci au probleme în modul de a relaționa cu ceilalți, țin la supărare și sunt răzbunătoare. Potrivit specialistului în Numerologie, zodiile problematice din acest punct de vedere sunt: Gemenii, Racii, Scorpionii, Peștii și Vărsătorii. Iată ce a declarat numerologul la Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Zodia Gemeni

Gemenii sunt o zodie care trec foarte ușor de la o stare la alta, astfel încât, cei din jurul lor sunt nevoiți să se poarte cu ei cu mănuși, să nu cumva să-i supere în vreun fel. Cu toate astea, dacă ajungi să le înțelegi felul de a fi și dacă te retragi la timp când simți că sunt tensionați, te vei putea bucura de compania lor.

Zodia Rac

Racii sunt foarte dificili pentru că nu comunică. Ei nu spun niciodată ce îi deranjează, ci țin pentru ei și adună bile negre până când răfubnesc. Nu le place să vorbească despre problemele din familie, sunt introvertiți și tot ce poți face ca să te apropii de ei, este să schimbi subiectul, să-i implici în activități care să le mute gândul de la probleme.

Zodia Scorpion

Nu trăda un Scorpion pentru că la rândul lui te va trăda apoi de 10 ori. Nu încerca să-i intri în intimitate. Așteaptă momentul în care vor simți ei nevoia să se deschidă și să comunice cu tine. Scorpionilor le place să fie misterioși și de multe ori pur și simplu nu vor să fie înțeleși.

Zodia Pești

La fel ca Racii, relaționarea cu Peștii este foarte dificilă pentru că niciodată nu știi ce gândesc. Nu vor să comunice deschis, sunt foarte secretoși și alunecoși. Au mereu un as în mânecă și sunt vicleni.

Zodia Vărsător

Vărsătorul este o zodie greu de înțeles. Îi faci un bine și te aștepți să-ți mulțumească, dar în schimb el se face nevăzut. Este o zodie căreia îi place mult să exploreze, niciodată nu îi poți anticipa deciziile.

Comments are closed.