Magazin

Zodii cu ghinion în luna august 2021. Se țin scai problemele și le întind răbdarea la maximum

Zodii care vor avea ghinion în luna august 2021. Mai sunt și perioade proaste, iar unele zodii le vor experimenta chiar în luna care urmează. August vine cu tot felul de probleme pentru patru dintre zodii. Nu vă faceți griji, nu este ceva care să nu aibă rezolvare, dar tot vă va toca nervii și vă va întinde răbdarea la maximum.

Zodii cu ghinion în luna august 2021

Ghinionistele lunii august sunt: Zodia Rac, Zodia Balanță, Zodia Săgetător și Zodia Vărsător. Vă prezentăm, pe larg, unde vor fi probleme pentru fiecare dintre aceste zodii. Dacă sunteți născuți în aceste semne zodiacale, iată la ce trebuie să fiți atenți.

Zodia Rac

Racii vor avea de furcă cu o problemă de sănătate care îi chinuie de mai mult timp și pe care le-au tot neglijat. Poate că a venit vreme să nu vă mai tratați după ureche, cu tot felul de tratamente din auzite și să mergeți la un control specializat, ca să aflați ce anume vă supără și cum puteți rezolva definitiv problema. Din punct de vedere sentimental, ar putea apărea discuții contradictorii cu persoana iubită legate de cămin, reorganizare și investiții.

Zodia Balanță

Balanțele au probleme sentimentale. Relația de iubire ori scârție, ori emite tot felul de pretenții de care acești nativi pur și simplu nu vor să audă. Nu sunt pregătiți să-și ia angajamente mari, nu vor casă și familie, ei vor doar pe cineva care să le fie alături, dar nu 24 de ore din 24. Ei bine, pentru că partenerul de viață are cu totul alte nevoi, ar putea apărea probleme mari pentru Balanțe luna asta, probleme ce pot culmina cu o ruptură definitivă a relației.

Zodia Săgetător

La capitolul relații, dar nu neapărat de iubire, vor avea de suferit și nativii zodiei Săgetător. Nu le merge mai nimic nici în cuplu, nici în relațiile cu prietenii. Nu comunică bine în această lună, nu reușesc să se facă înțeleși, nu sunt toleranți și dau dovadă de un dezinteres care îi deranjează pe toți cei din jurul lor, începând cu familia. Este o lună cu ghinion și la capitolul bani, pentru Săgetători. Cheltuie mai mult decât produc, ceea ce înseamnă că fac apel la economii și mai târziu, în toamnă, le va părea rău pentru aceste nesăbuințe.

Zodia Vărsător

Vărsătorii au mai multe probleme luna asta. Nu comunică bine, nici în cuplu, nici în relațiile profesionale, se confruntă cu cheltuieli neprevăzute care le dau tot bugetul peste cap și în plus, nici cu sănătatea nu o duc prea bine. Recomandarea astrelor este să le luați pe rând, este doar o perioadă proastă, totul are rezolvare și veți reuși numai cu răbdare și încredere.

Comments are closed.