Magazin

Zodii de evitat în 2022. De acești nativi să te ferești cât de mult poți

Cu toții ne dorim în viața noastră persoane loiale, pe care să ne putem baza. Este important ce oameni avem alături și cui permitem să se apropie de noi, așa că ar fi bine să știm pe cine să evităm. Află cu ce zodii nu ar trebui să te încurci niciodată și cu cine nu trebuie să ai de a face deloc, pentru că nu va ieși bine.

Cele mai conflictuale zodii

Berbecii sunt făcuți pentru a se contrazice cu ceilalți și caută întotdeauna metode de a ieși în față. Niciodată nu te vei putea desfășura așa cum vrei, pentru că vor încerca cu orice preț să te distragă și să nu te lase să ajungi acolo unde îți dorești. Nu se bucură pentru reușitele altora, chiar dacă și ei au parte de multe experiențe plăcute. Sunt invidioși și cred că sunt cei mai buni și, chiar dacă nu pot dovedi asta, îi trag în jos pe ceilalți doar ca să rămână ei în frunte.

Vezi și: Horoscop special Mariana Cojocaru. Cele șapte planete retrograde ne schimbă radical viața

Fecioarele pot fi prieteni foarte buni, dar asta doar în situații excepționale. La început tot fac ele ceva rău și trebuie să le ierți de multe ori pentru a le apropia de tine. În rest, Fecioarele sunt foarte pretențioase și nimic din ce faci nu le mulțumește. Oricât le-ai ajuta, oricât bine le-ai face, la un moment dat tot vor uita de momentele în care ai fost acolo pentru ele și te vor trăda cu prima ocazie.

Zodii cu care să nu ai de a face

Balanțele par oameni buni la prima vedere. Într-adevăr, nativii sunt distractivi, amuzanți și îți dau o stare de bine când ești în prezența lor, dar doar atât. Nu te poți baza prea mult pe ei, pentru că sunt visători și nu se pot concentra pe nimic. Nu sunt persoane tocmai rele, dar nu pot lua în serios nimic și nu te poți încrede în faptul că te vor ajuta în situații dificile, pentru că nu prea le pasă.
Cu ce zodii să nu ai de a face niciodată

Citește și: Zodii urmărite de ghinion în 2022. Vor avea parte de zile grele în noul an

Vărsătorii sunt nativii care se cred mereu superiori celorlalți. Nu consideră că oamenii din jurul lor se pot ridica la nivelul așteptărilor pe care le au, lucru din cauza căruia au foarte multe de pierdut. Chiar dacă sunt persoane inteligente, cu care ai ce discuta și pot susține o discuție coerent, nu este suficient. Superioritatea cu care îi tratează pe cei din jur îi face pe aceștia să fugă de ei.

Peștii sunt cei mai impulsivi din tot spectrul zodiacal. Un Pește nu gândește niciodată înainte să vorbească și aruncă cu tot felul de cuvinte grele. Deși le regretă ulterior, nu își dau seama și repetă greșeala la nesfârșit. În plus, uneori sunt mult prea ironici și fac glume pe seama prietenilor doar pentru a atrage atenția, deși oamenii nu apreciază astfel de gesturi.

Comments are closed.