Magazin

Zodii urmărite de ghinion în 2022. Vor avea parte de zile grele în noul an

Horoscopul pentru anul 2022 nu vine cu vești bune pentru unele zodii. Unii nativi vor avea parte de un an destul de greu, pentru că astrele nu par să aibă deloc planuri bune pentru ei. Vezi ce se va întâmpla în noul an și cât de tare te vor afecta schimbările viitoare.

Zodii cu ghinon

Taurii fac parte dintre zodiile care vor fi urmărite de ghinion în noul an, iar planurile lor vor fi date peste cap de orice detaliu mic. Majoritatea problemelor pe care le întâmpină vor avea loc la locul de muncă. Poate fi vorba despre penalități, despre opriri din salariu sau chiar o concediere. Depinde de voi dacă puteți lua măsuri imediat, dar nimeni nu garantează că vor funcționa.

Balanțele vor avea un an plin de dezamăgiri și riscă să piardă persoane importante. Cineva apropiat se poate îmbolnăvi și tu vei fi cel care se va ocupa de starea lui de sănătate, dar nu de tine depinde evoluția bolii acestuia. Tot ce poți face este să te asiguri că merge la medic, că urmează așa cum trebuie tratamentul și că nu face excese ce nu îi sunt permise.

Vezi și: Atenție la Mercur Retrograd! Ce nu ai voie să faci până pe 18 octombrie

Scorpionii vor simți că nimic nu le mai merge bine, deși muncesc mult și sunt responsabili. Orice ar face, parcă stelele nu se aliniază și nimic nu mai prinde contur. Din cauza nehotărârii şi felului tău extrem de schimbător, vei atrage ghinonul de partea ta fără să mai poţi face ceva. Fii mai optimist dacă vrei să schimbi ceva.

Scopul fiecărei zodii în viață. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici spun ce plan are fiecare nativ

Cine va avea un 2022 greu

Capricorn, eşti o persoană ghinionistă din cauza faptului că nu te laşi până nu iese ca tine şi de cele mai multe ori greşeşti. Tragi de oameni care nu te merită, pierzi timpul cu persoanele nepotrivite, dar în anul 2022 chiar se va complica situația. Oamenii din viața ta îți vor pune capac și îți vor face zile fripte.

Eşti o persoană extrem de dificilă şi nu se înţelege nimeni cu tine, Vărsător. Dacă ţi-ai pus ceva în cap, nimeni nu va reuşi să îţi schimbe ideile. Se pare, însă, că acest lucru te va costa anul care vine. Vei înregistra pierderi majore din cauza comportamentului tău.

Comments are closed.