Știri

Zodiile care divorțează până la sfârșitul anului. Acești patru nativi rămân singuri

Astrele anunță că patru zodii divorțează de partenerul de viață până la finalul anului. Acești nativi au mare ghinion în dragoste, iar anul 2023 îi găsește siguri, fără nimeni lângă ei. Vezi dacă te numeri printre ghinioniștii care vor avea probleme în dragoste.

Zodiile care rămân singure

Printre nativii care rămân singuri se numără Taurii. Anul 2023 îi va prinde singuri, fără soț sau soție. Există multe motive pentru care un cuplu va decide să renunțe, dar acestea nici nu mai contează, pentru că despărțirea nu poate fi prevenită. Veți suferi mult la început, dar trebuie să înțelegeți că nicio căsnicie nu poate dura la nesfârșit dacă lipsesc înțelegerea și respectul.

Vezi și: Horoscopul banilor în iunie. Trei zodii vor avea mare noroc vara aceasta

Anul 2022 se va dovedi unul dificil în plan personal pentru Gemeni și vor trece printr-un divorț dificil, care se va termina greu. Unele semne pur și simplu nu sunt menite să fie cu o singură persoană pentru totdeauna, așa că ar trebui să înțelegi asta și să nu suferi, să te resemnezi cu ideea că, la un moment dat, vei reuși să găsești pe cineva cu care să fii tot restul vieții.

Citește și: Luna Plină în Scorpion afectează toate zodiile. Cine va avea de suferit după acest eveniment astral

Nativii care se despart

Săgetătorii întâmpină probleme în plan personal și până la finalul anului 2022 vor rămâne singuri. Majoritatea celor născuți în această zodie vor constata că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită și aleg să ia decizia finală: divorțul. Dacă poveștile de dragoste nu sunt reale și iubirea nu este puternică, drumurile celor doi parteneri se vor separa cât de curând.

Vărsătorii sunt, de obicei, familiști convinși și mereu au crezut că sunt șanse mici ca ei să ajungă la divorț. Se pare, însă, că se vor lovi de un divorț cât de curând. Pentru ei, însă, veștile sunt bune, pentru că în 2023 vor găsi un alt partener de viață, alături de care vor rămâne tot restul vieții.

Comments are closed.