Magazin

Zodiile care primesc un cadou special și cele care dau de greu. Mihai Voropchievici spune cui îi zâmbește viața

Mihai Voropchievici a explicat cui îi zâmbește viața zilele acestea. Karma a decis să te răsplătească pentru toate faptele bune și se anunță o perioadă benefică. Există câțiva nativi care vor avea și probleme și va trebui să știe cum să răspundă la asemenea provocări.

Runele cu Mihai Voropchievici

Gemenii sunt persoane deschise, cărora le place să aibă mereu ceva de făcut și să fie băgați în seamă. Voropchievici ne spune că zilele acestea vor fi foarte căutați și solicitați, iar acest lucru chiar le va plăcea. Veți avea parte de reușite semnificative, la care nici măcar nu vă așteptați și care vă vor surprinde plăcut.

Vezi și: Zodiile protejate de Divinitate în septembrie. Începutul toamnei le priește acestor nativi

”Gemenii sunt în situația să primească multe mesaje, comunicări, telefoane și le place acest lucru”, spune numerologul.

Berbecii, însă, au parte de certuri mari cu cei apropiați zilele acestea, mai ales în weekend. Nativii acestei zodii trebuie să învețe să fie mai calmi, pentru că doar așa lucrurile se vor aranja în beneficiul lor. Voropchievici le recomandă să se controleze mai mult uneori, că au de câștigat mereu dacă sunt chibzuiți. Totul se va întoarce în favoarea lui dacă știu cum să se comporte.

”Berbecii, în alfabetul vikingilor, sunt simbolul uraganului. Deci, ei sunt pregătiți săptămâna viitoare de o bătălie furtunoasă, dar runa le spune să stea liniștiți, să fie calmi și totul se aranjează, dar rămâi calm, Berbecule”, adaugă numerologul.

Zodiile vizate de astre

Surprize mari îi așteaptă și pe nativii din zodia Taur. Vor primi vești bune de la locul de muncă și vor fi răsplătiți pentru toată munca depusă în ultima perioadă. Ați făcut eforturi mari și a sosit momentul să vă bucurați de reușite.

”Taurul va primi vești bune, un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă, așa că va avea ce cheltui și se va bucura de lucruri plăcute”, mai spune numerologul

Comments are closed.