Magazin

Zodiile ghinioniste ale lunii aprilie. Vor fi trădate și dezamăgite dur

Luna aprilie vine cu vești proaste pentru unele zodii. Va fi o perioadă dificilă pentru unii nativi, care vor avea parte de pierderi mari, vor întâmpina multe greutăți și succesul îi va ocoli. Urmează zile dificile pentru unii nativi. Iată ce se va întâmpla și ce obstacole ar trebui să evite nativii.

Zodii ghinioniste în aprilie

Următoarea lună ar putea fi mai dificilă pentru nativii Berbeci. Ei trebuie să evite orice discuție aprinsă, orice scandal, pentru că nu stau deloc bine la capitolul comunicare și vor provoca scântei din ce în ce mai mari, până când situația se va complica și mai tare. Evită confruntarea directă cu cei dragi, pentru că îi vei răni fără să vrei.

Vezi și: Mihai Voropchievici, previziuni pentru Vladimir Putin: „Sunt inca trei care il pot vinde in orice clipa”

Gemenii nu scapă nici ei de energia negativă, deși în luna martie părea că astrele s-au aliniat pentru ei. După o perioadă de succes, întâmpină obstacole mari, peste care cu greu vor putea trece. Depinde de ei cum gestionează situația, dar vor fi obligați să ia decizii grele, care le vor da mari bătăi de cap. Gemenii nu au fost niciodată buni la făcut alegeri și nici acum nu vor excela la acest capitol.

Citește și: Zodii protejate de divinitate în Martie. Nu au niciun stres până la sfârșitul lunii

Zodiile care suferă în aprilie

Săgetătorii nu scapă nici ei de ghinion luna aceasta, deși începuseră primăvara chiar bine. Se vor orienta destul de greu la decizii importante, pe care mai târziu există posibilitatea să le regrete amarnic. Mereu au fost nesiguri pe ei și au ajuns să facă lucruri doar de a fi în pas cu moda, nu pentru că simțeau să le facă.

Peștii vor ajunge la concluzii importante, pe care le analizau de mult timp. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte fie de probleme sentimentale, fie profesionale. Persoanele în care aveau încredere în vor dezamăgi puternic și îi vor face să regrete tot ce au trăit alături de ele. De obicei sunt mai puternici, dar luna aceasta vor ceda.

Comments are closed.