Media

Georgiana Lobonț a primit verdictul dur la judecătorior. Din păcate este adevărat

Georgiana Lobonț și soțul ei au ghinion după ghinion în instanță. Ci doi soți trec prin momente delicate după ce au plătit o sumă importantă de bani pentru achiziționarea unei locuințe în Dubai. Ce au hotărât magistrații.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Cântăreața și soțul ei fac echipă atât acasă, acolo unde au doii copii de crescut, dar și pe scenă. Bărbatul îi este impresar și o însoțește pe aceasta la toate evenimentele.

Georgiana Lobonț și soțul ei, ghinion după ghinion! Cu ce Probleme se confruntă

Georgiana Lobonț și soțul ei și-au dorit să achiziționeze o locuință în Dubai, motiv pentru care cei doi au apelat la ajutorul unui bărbat care ar fi trebuit să se ocupe de cumpărarea apartamentului, însă, după achitarea unui avans, în valoare de 47.000 de euro, bărbatul ar fi fost de negăsit.

Cei doi soți s-au adresat instanței de judecată, încă de la finalul anului 2022. La jumătatea anului trecut, magistrații Tribunalului Timiș au dat și prima soluție în acest caz, după ce lucrurile păreau că s-au așezat. Mai exact, cererea privind acordarea cheltuielilor de judecată, în procesul care avea ca obiect: „actiune in raspundere contractuala”, a fost respinsă.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, soțul artistei, nu s-au lăsat păgubași, ci au atacat hotărârea magistrațiilor, formulând apel. Cei doi s-au adresat unei instanțe superioare, Curtea de Apel Timișoara, însă „au uitat” să plătească taxa de timbru, astfel cererea a fost anulată. Cântăreața și partenerul acesteia mai au o șansă, aceștia pot formula recurs.

„Tip solutie: Anulează cererea de apel
Solutia pe scurt: Anulează ca netimbrat apelul declarat de apelanţii reclamanţi Ciciovan Georgiana Maria şi Ciciovan Rares Valerian în contradictoriu cu intimatul pârât ****** împotriva Sentinţei civile nr.799/PI din 20.06.2023 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosarul nr.5649/30/2022. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare, recurs care se va depune la Curtea de Apel Timişoara. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”

Adrian Vrauko

Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.