Știri

Cu câți lei se vinde 1 kilogram de scăricică de porc, în Kaufland. Românii au crezut că nu văd bine

Clienții care au ajuns în magazinele Kaufland au avut un șoc când au văzut cu câți lei se vinde un kilogram de scăricică de porc.

Indiferent de perioada anului, românii nu ratează ocazia de a-și face provizii atunci când au bani. Oamenii preferă să-și umple frigiderele și congelatoarele cu carne, mai ales că aceasta devine încet-încet un lux. Iată cât a ajuns să coste un kilogram de scăricică de porc, la Kaufland.

În momentul în care credeau că nimic nu îi mai poate uimi, românii au avut parte de o altă lovitură. Nu le-a venit să creadă când au văzut ce preț are la raft scăricica de porc.

Astfel, în magazinele Kaufland din toată țara, un kilogram de scăricică de porc costă 36.99 lei. Când au observat prețul, românii au crezut că nu văd bine.

Carnea provine de la animale crescute în România, iar cumpărătorilor le este recomandat să o consume în maxim 24 de ore de la cumpărare.

Imaginile cu prețul cărnii au fost postate pe Facebook de Asociația pentru Protecția Consumatorilor, iar internauții au reacționat imediat. Mulți dintre cei care au văzut postarea au încercat să-și explice motivul pentru care un kilogram de scăricică costă atât de mult, având în vedere că oasele cântăresc mai mult decât carnea.

„Oase la preț de carne macră, mai peste tot este afișat acest preț enorm”/ „Lift îmi cumpăr de banii ăștia”/ „Foarte mare! Importăm prea multe produse agro-alimentare!”/ „Și normal că e scump, că doar suntem o țară de consumatori, și când ridici prețurile, crezi că e ca și cum dacă mărești producția într-o fabrică. Mai nou populația este folosită pentru mărirea PIB-ului în loc de fabrici”/ „Și aseară în magazin am stat câte 10 minute la raioane să văd ce pot cumpăra! Prețuri de Doamne ferește peste tot!”, sunt o parye dintre comentariile românilor nemulțumiți de prețurile foarte mari.

Au fost și români care au încercat să facă haz de necaz pe seama situației.

„Foametea bate la ușă, în curând”, a comentat un utilizator al căruit cont de Facebook se numește Sfânta Scriptură.

„Foarte ieftin, pentru că noi avem salarii de 4.000 de euro”, a glumit altcineva.

0214
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.