Știri

Răsturnare de situație după înmormântarea lui Mile Povan! Iubita artistului a făcut publică cauza decesului

Iubita lui Mile Povan a dorit să lămurească pe toată lumea privind cauza decesului regretatului artist. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu acesta?!

Mile Povan a trecut în neființă în urmă cu aproximativ o săptămână, regretatul artist lăsând în urma sa o mare durere în sufletele celor ce l-au cunoscut, în special în inimile rudelor, căci din cauza suferinței, fratele tânărului a avut nevoie de ajutor la înmormântare, fiind la un pas de leșin.

Totodată, Mile a lăsat în urma sa și o iubită, care de curând a simțit nevoia să facă o postare pe pagina personală de Facebook, legată de cauza exactă a decesului regretatului ei partener, mai ales că în spațiul public s-au spus vrute și nevrute despre acest subiect.
Femeia a dorit ca toată lumea să știe că regretatul cântăreț nu a luat pastile de slăbit, așa cum s-a vehiculat, ci doar vitamine la recomandarea medicilor. De asemenea, cauza exactă a decesului a fost un aterom, care din păcate s-a oprit la nivelul inimii și care nu a prezentat niciodată simptome.

„Cu durere în suflet, doresc pacea omului p e care l-am iubit cel mai mult, de aceea doresc să clarific anumite zvonuri. Nu s-a stins din viață din cauza pastilelor de slăbit și nici din cauza altor pastile care i-ar fi putut dăuna, deoarece era un om precaut și nu se expunea riscurilor inutile. În luna octombrie, a efectuat meticulos toate analizele, dorind să-și monitorizeze sănătatea. Înțelept, a urmat sfatul medicului, începând să completeze deficiențele identificate, precum vitamina D și omega 6, optând pentru soluții naturale.

Cauza decesului său a fost un aterom care s-a oprit la nivelul inimii. Din nefericire, nu a prezentat niciodată simptome care ar fi putut preîntâmpina această tragedie.”, a scris iubita lui Mile Povan, pe pagina personală de Facebook. La scurt timp după ce s-a stins din viață, au început să apară numeroase zvonuri legate despre copilăria lui Mile Povan, care nu ar fi fost una ușoară, ci ”chinuitoare”, așa cum a descris-o un apropiat.

Astfel, iubita regretatului artist a dorit să lămurească și acest aspect, explicând că partenerul ei a avut o copilărie foarte frumoasă, alături de fratele lui, Marius.

„Un alt aspect pe care aș vrea să-l lămuresc și care cred că l-ar fi afectat pe Mihai este povestea copilăriei lui. El, alături de fratele lui, Marius, au avut o copilărie fericită lângă familia lor. Au fost crescuți cu multă iubire, fiind mereu în centrul atenției familiei.

Mihai a respectat întotdeauna oamenii din jurul lui și niciodată nu a provocat supărare cuiva. Așadar, aș aprecia ca în acest moment să ne concentrăm pe ceea ce el a lăsat, ci nu pe viața lui personală. Cred că în acest moment, oamenii care l-au iubit ar fi suficient să se roage pentru sufletul lui.”, a scris iubita regretatului Mile Povan, pe pagina personală de Instagram.

0140
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.