Categories: Știri

Catinca Roman, declarații dure la adresa lui Petre Roman, după înmormântarea mamei sale: ”Puteau să fie trei tătici acolo!”. Cine a contactat-o, după 40 de ani

Acum, că și-a îngropat mama, pe Mioara roman, Catinca Roman poate să vadă lucrurile în perspectivă, în tot ansamblul lor. Le vede exact așa cum stau și nu se sfiește să spună cum gândește.

Fiica Mioarei Roman s-a declarat deranjată de comportamentul tatălui său vitreg, Petre Roman, care nu și-a găsit decât 5 – 10 minute pentru fosta soție, și asta doar la priveghi. Nu și-a găsit timpul sau voința de a o conduce pe ultimul drum, așa cum era normal.

„A fost cu o zi înainte (de înmormântare) și a stat 5 minute. Extraordinar de puțin. Din punctul meu de vedere mai bine nu vii. O vizită scurtă și în mod clar fără nicio conotație”, a declarat ea în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

„Eu nu am simțit … Poate pentru Oana a contat, însă nu a fost nimic pentru mine”, a mai punctat Catinca.

Designerul s-a referit și fiica sa, Calina, care suferă, chiar dacă nu lasă să se vadă asta și tocmai pentru acest lucru a fost judecată.

„Nu e ușor indiferent de situație, dar trebuie să mergem înainte… mai ales când avem copii. Trebuie să fiu un sprijin și pentru Calina, care a fost foarte afectată.

Oamenii trebuie să înțeleagă că fiecare își duce doliul cum poate. Cum nu se manifestă neapărat prin doliu. Obiceiurile sunt multiple. E o chestie de educație, culturală…

Eu cred că am fi o lume mai bună dacă nu ne-am mai critica atât de mult între noi.

Cea mică, Isabela, și-a exprimat dorința să rămână la înmormântare. Trebuia să o trimită acasă, dar Oana era și ea într-o stare groaznică…”, a mai spus Catinca Roman.

Mai mult, aceasta le-a bătut obrazul celor care ar fi trebuit să fie la funeralii, dar nu au făcut-o. S-a referit. Bineînțeles, la Petre Roman, Marius Elisei, dar și la tatăl fetei sale, de care s-a despărțit acum mulți ani.

”Nu era niciun tătic acolo… Puteau să fie trei tătici acolo! Unul (Petre Roman – n. red.) a fost și a stat acolo 5 minute, sincer. Lumea a zis că a stat 10 minute. (…)

Dar nu e vorba numai de Petre Roman. Tatăl Calinei mi-a scris pe Facebook și unchiul Calinei mi-a scris. Am apreciat, dar cred că în situații de genul se poate și mai mult.

Mie mi-a scris primul meu iubit din liceu și nu mai vorbisem cu el de 40 de ani. Nu înțeleg de ce să nu ai puțină empatie sau să alini suferința cuiva atunci când poți.

Am prieteni apropiați și vechi care au fost alături de mine și de Oana. Nașele fetelor au fost alături de noi.

Nu o spun cu nicio frustrare, ci este o constatare. Poate persoanele respective nu și-au dat seama”, a mai declarat fiica Mioarei Roman.

Furtună Cristiana

Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.