Știri

3 zodii vor avea o cumpănă mare. Mariana Cojocaru, previziuni complete: Vine un moment cumplit pentru ele

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Astrologul spune că două zodii vor avea parte de niște evenimente marcante. Află previziunile complete în rândurile de mai jos.

Astrologul Mariana Cojocaru spune că două zodii ar fi bine să se pregătească pentru momente ceva mai tensionate. Unii nativi sunt treziți la realitate, alții vor cădea pe gânduri.

Berbec

Mare atenție la raporturile de muncă și la sănătate! Risc crescut de accidente de muncă, în funcție de mediul în care vă desfășurați activitatea. Persoanele sensibile sau cu afecțiuni cronice să nu se neglijeze. Trebuie să fie atenți la sănătate, nu uitați că urmează astenia de primăvară.

Leu

Nativii zodiei Leu ar trebui să facă unele schimbări dacă vor să se simtă mai bine. Unele persoane vor trece prin momente stresante, iar unele evenimente marcante pot avea loc zilele acestea.

Schimbați ceva! Umblați la acte și prin acte, acolo se vede că urmează să lămuriți ceva, să limpeziți o situație presantă, grea, dificilă, cu impact afectiv emoțional. Unii vor face ordine în acte, vor ști exact ce și unde sunt, le vor aduce la zi. Alții vor avea o misiune mai dificilă de atât, deoarece actele vin cu ceva din trecut, amintiri. E o perioadă cu impact, cu trăiri, cu niște chestiuni importante.

Fecioară

Pentru nativii din zodia Fecioară, astrologul anunță de asemenea un eveniment marcant. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor trece printr-o situaţie, care pentru moment este necunoscută.

Poate fi vorba despre o durere, ori despre o trăire ceva mai intensă.

Vulnerabilitate foarte crescută, în special emoțională. Veți trece prin ceva, veți merge împotriva vântului, veți înota împotriva curentului. Datorită aspectelor care se conturează, adică Lilith care face opoziție cu planetele grele și cu Soarele, care se pregătește să intre în Pești cu toată energia pe care poate să o emane, discutăm de ceva important. Treceți prin ceva, un eveniment de viață emoționant, pozitiv sau nu, o trăire, o durere etc. Nu veți rămâne indiferente!.


Românii care stau la casă trebuie să plătească. Îi costă zeci de mii de lei, plus taxă anuală

0149
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.