Știri

Îl mai știi pe Radu Coșarcă? Ce s-a ales de fostul știrist de la TVR și Antena 1, la 20 de ani de când a plecat din televiziune

Îl mai știi pe Radu Coșarcă? Ce s-a ales de fostul știrist de la TVR și Antena 1, la 20 de ani de când a plecat din televiziune.

Radu Coșarcă o figură foarte populară acum 20 de ani. Pe atunci apărea la pupitrul știrilor alături de celebrele Alesandra Stoicescu sau Mona Nicolici.

Iată ce scria presa la finalul anilor 2000: „Observatorul de la Antena 1, plasat la ora 19:00, a reușit să submineze cotele de audiență ale principalului buletin de știri de la PRO TV. Cel puțin, în București, conform sondajelor de audiență ale companiei AGB Data Research, în luna noiembrie, audiența echipei Nicolici-Coșarcă a fost superioară Știrilor PRO TV”.

El a fost și unul dintre primii membri ai Consiliului Național al Audiovizualului. A ocupat această funcție timp de 2 ani, între 1992 și 1994. A avut o perioadă în care a fost profesor la Universitatea din București.

Radu Coșarcă s-a retras din televiziune în 2010 și s-a angajat la Enel, având funcția de director Relații Externe. Mai apoi, în perioada 2010-2016, a devenit director de comunicare.

Fostul știrist a fost și vicepreședinte al grupului “Media On” și al firmei de consultanță în comunicare “Sinergy”, conform Vocea Biz.

Potrivit contului pe care îl are pe platforma LinkedIn, în prezent, Radu Coșarcă își desfășoară activitatea la S.C. Cupru Min S.A. Este singurul producător din țara noastră specializat în extracția de minereuri neferoase.

0329
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.