Știri

Ce s-a întâmplat cu averea regretatei Ileana Ciuculete, după 7 ani de la moartea interpretei

Azi se împlinesc 7 ani de când Ileana Ciuculete s-a stins din viață, iar urmașii ei s-au luptă mai mult timp pentru a-și împărți averea lăsată în urmă de regretata artiste de muzică populară.

După moartea artistei, atenția s-a îndreptat și către averea pe care a lăsat-o în urmă.

Potrivit unor surse apropiate familiei, moștenirea Ilenei Ciuculete a devenit subiect de dispută între cei apropiați, cu fiii săi, Cristian și Mugurel Sfetcu, fiind implicați într-un proces îndelungat pentru stabilirea drepturilor lor, scrie BZI.

Cei doi fii ai săi, Cristian și Mugurel Sfetcu, s-au văzut nevoiți să intre într-un proces de doi ani cu fostul soț al mamei lor, Cornel Galeș, pentru a li se face dreptate.

După moartea acestuia, executorii judecătorești au procedat la vânzarea apartamentului aparținând artistei. În ciuda evaluării inițiale la suma de 150.000 de euro, instanța a decis să îl scadă la un preț mult mai mic, iar cei doi fii ai regretatei artiste și-au primit fiecare partea.

Artista a murit într-un spital privat din Capitală, după o luptă cu o boala nemiloasă

Cântăreața a fost diagnosticată cu această afecțiune gravă pe 8 martie 2017 iar starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid, conducând la decesul său într-o clinică privată din București.

Nimeni nu a mai putut face nimic pentru a o salva pe regretata artistă, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

0109
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.