Știri

Monica Tatoiu, adevărul despre relația cu Florin Călinescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Monica Tatoiu a făcut o serie de dezvăluiri despre actorul Florin Călinescu și relația sa cu acesta și regretata sa soție. Despre ce este vorba mai exact?

Monica Tatoiu a făcut unele dezvăluiri surprinzătoare despre relația sa cu Florin Călinescu, fostul jurat al emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV. Cei doi s-au cunoscut încă din copilărie și au avut o legătură strânsă de-a lungul anilor, însă amiciția lor s-a răcit într-un moment anume.

În ciuda trecutului lor și a relațiilor personale, cei doi păstrează totuși o legătură de prietenie, iar Monica Tatoiu a subliniat că în viață trebuie să fii pragmatic.

Într-un interviu acordat pentru playtech.ro, Monica Tatoiu a dezvăluit că prima lor întâlnire a avut loc în grădiniță, iar ulterior s-au reîntâlnit în clasa întâi, unde au fost colegi. Apropierea lor s-a consolidat în timpul liceului, când făceau parte din aceeași gașcă, deși fiecare avea propriul său iubit sau iubită.

„În clasa întâi, eu și Florin am fost colegi. El m-a plăcut, mie îmi plăcea de el doar când era mic, că era frumușel, acum s-a îngrășat. Dar a trebuit să mă mut la altă clasă. Eu am fost vagaboandă de mică, îmi plăceau băieții încă din grădiniță.

În liceu eram în gașcă cu Florin. Aveam fiecare iubit/iubită. Eu eram la specială de matematică, el, la uman, iar iubitul meu la specială de fizică. Noi suntem prieteni foarte buni și acum”, a dezvăluit Monica Tatoiu pentru playtech.ro.

Pe lângă legătura lor, Monica Tatoiu a mărturisit că a fost foarte apropiată de soția actorului Florin Călinescu, Ana, care a murit din păcate în 2012, la vârsta de 47 de ani. Cei doi soți au avut împreună doi băieți, iar tragedia a lovit familia când fiul lor, Luca, s-a sinucis din cauza depresiei.

Despre Ana, Monica Tatoiu a afirmat că era o femeie excepțională, profundă și tandră, care l-a echilibrat pe Florin Călinescu. Totuși, după moartea soției sale, Florin Călinescu nu și-a refăcut viața amoroasă.

Relația lor s-a răcit ulterior, iar Monica Tatoiu a subliniat că nu îi plac oamenii care nu înțeleg că, atunci când s-a terminat, s-a terminat. Cu toate acestea, ea a remarcat că pierderea soției l-a marcat profund pe Florin Călinescu.

„Am fost apropiat de Ana, soția lui care a murit, care a lucrat cu mine la celebra firmă de cosmetice. Când a murit, am stat cu ea, la Budapesta, ultimele ei luni de viață. Pe el l-a marcat foarte mult pierderea soției.

Era o femeie excepțională, profundă, tandră, care pe el l-a echilibrat, fiind mai vulcanic. Și nu a vrut să accepte asta. El e o persoană foarte complexă. De atunci ne-am răcit, pentru că nu-mi plac oamenii care nu înțeleg că, atunci când s-a terminat, s-a terminat.

În viață trebuie să fii pragmatic”, a mai adăugat Monica Tatoiu despre relația pe care o are cu Florin Călinescu, mai arată sursa citată.

088
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.