Știri

Vali s-a stins mult prea devreme. La 34 de ani a lăsat o familie îndurerată în urmă

Inițial, IPJ Giurgiu anunța că accidentul s-a produs pe DN 41, între localitățile Prundu și Pietrele. S-a constatat că un bărbat în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea o motocicletă, a pierdut controlul și a ieșit de pe drum. Pasager pe această motocicletă, o tânără de 31 de ani, a ajuns în stare gravă la spital.

Ulterior, presa din Giurgiu a aflat că motociclistul era Vali, un tânăr iubit de toată lumea în localitate. Confor giurgiuveanul.ro, Valentin era ”un soț devotat și un tată iubitor a doi copii minunați”. Conform presei din Giurgiu, Valentin era extrem de apreciat și iubit de toată lumea care-l cunoștea.

„𝗢𝗱𝗶𝗵𝗻𝗲𝘀̦𝘁𝗲-𝘁𝗲 𝗶̂𝗻 𝗽𝗮𝗰𝗲, 𝗩𝗮𝗹𝗶. 𝗟𝘂𝗺𝗶𝗻𝗮 𝘁𝗮 𝘃𝗮 𝘀𝘁𝗿𝗮̆𝗹𝘂𝗰𝗶 𝗺𝗲𝗿𝗲𝘂 𝗶̂𝗻 𝗶𝗻𝗶𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗻𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗲…

Cu profundă tristețe și durere în suflet, am primit o veste care a întristat toată comunitatea: un suflet bun a plecat prea devreme dintre noi. Valentin, în vârstă de doar 34 de ani, a fost luat în mod tragic de lângă noi într-un accident rutier, lăsând în urmă un imens gol și o durere ce nu poate fi exprimată în cuvinte.

Vali era mai mult decât un simplu tânăr. Era un soț devotat și un tată iubitor a doi copii minunați. Dragostea și dedicarea lui pentru familia sa erau evidente în fiecare gest, în fiecare zâmbet și în fiecare clipă petrecută alături de cei dragi. În ciuda vârstei sale tinere, el a știut să împlinească rolurile de soț și de tată cu o maturitate și o responsabilitate deosebite.

Pe lângă rolurile sale familiale, Vali a fost și un prieten de nădejde pentru mulți. Era mereu acolo pentru cei din jurul său, cu un zâmbet cald și o ureche atentă la problemele și bucuriile celorlalți. Era apreciat și iubit de toți cei care l-au cunoscut, iar absența sa va fi resimțită profund în comunitatea noastră.”

038
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.